Lexmark Laser Z Repair

Meestal is het reinigen van de rollen en printkoppen en het controleren van de cartridges behoren tot de eerste paar taken die te binnen schieten bij het onderhoud van printers. Hoewel de Lexmark Laser Z profiteert ook van de onderhoudstaken, te kijken naar de mogelijkheid van een elektrische tekorten wordt vaak over het hoofd gezien. Hoewel aanvankelijk gedacht dit soort problemen kunnen moeilijker te diagnosticeren lijken, meestal elektrische problemen kunnen worden geïdentificeerd. Wanneer opgelost, kan je eigenlijk uiteindelijk het geven van uw Lexmark Laser Z een nieuw leven.

instructies

1 Zet de printer uit te bereiden naar een Power-On Self Test (POST) sequentie test uit te voeren.

2 Zet de printer aan en controleer of gebeurt het volgende: 1) Het lampje brandt; 2) De vervoerder gaat drie keer om de printkoppen te sluiten; 3) De tandwielen zet de papierinvoer; en 4) het lampje niet dooft nadat de motoren op de printer stoppen. Als er geen fouten werden waargenomen, maar de printer mislukt, plaatst u een service call. Als er fouten voorkwamen in de POST-sequentie test, ga dan naar de volgende stap om een ​​vermogen service check om het probleem te herstellen uit te voeren.

3 Schakel de printer en de stekker vanaf de oorspronkelijke voedingsbron.

4 Plaats de externe voeding in het stopcontact en controleer of er een lezing van "+ 30 V DC."

5 Identificeer defecte onderdelen in de printer. De verbinding met een printkop-kabel op de printer en sluit de printer aan op de externe voeding. Herhaal dit proces voor het bedieningspaneel, parallelle kabel, papierinvoer motor en carrier transport motor. Vervang onderdelen die elektrische tekorten te onthullen.