Hoe te herstellen informatie uit een Lost Word-document

Microsoft Word heeft een auto-herstel functie die een tijdelijke kopie van het Word-document op uw harde schijf opslaat. Dit is een zeer handige functie, vooral als je nodig hebt om informatie uit een Word-document dat ofwel onverwacht werd afgesloten of als uw computer plotseling bevroor en je gedwongen om opnieuw te starten herstellen.

instructies

1 Lancering Microsoft Word.

2 Klik op 'Extra' en selecteer het tabblad "Save". Zorg ervoor dat het vak met de titel "Save AutoRecover Info" is aangevinkt. U kunt ook een tijd in te stellen wanneer u Word automatisch herstellen van uw gegevens. Standaard moet worden vastgesteld op elke 10 minuten.

3 Druk op de knop "Start". Als u Windows Vista of Windows 7, ga dan naar stap 4. Als u gebruik maakt van Windows XP, selecteert u 'Zoeken'. Kies "Alle bestanden en mappen."

4 Typ

".doc" op de zoekbalk. Als u gebruik maakt van Word 2007, type ".docx." Hit "Zoeken".

5 Sorteer uw verloren bestand uit de zoekresultaten. De eenvoudigste manier om dit te doen is door te klikken op de "Laatst bijgewerkt" tab. Dit zal Word-documenten die zijn geopend of gewijzigd op individuele data te tonen.

6 Dubbelklik op de tijdelijke Word-bestand als je het vinden. Controleer of alle verloren informatie is daar. Klik op "File" en selecteer "opslaan als ..." De naam van het bestand en sla het op grond van een beveiligde locatie op uw harde schijf.