Hoe kan ik een Antivirus Recovery Disc maken

Hoe kan ik een Antivirus Recovery Disc maken


In de afgelopen twee decennia hebben we steeds meer afhankelijk van computers in huis en op het werk. Tegelijkertijd is het risico van schadelijke computerprogramma infectie dramatisch toegenomen. Als uw computer aanzienlijk wordt geïnfecteerd met malware op het punt dat het niet goed opstart, moet u een antivirusprogramma herstel schijf te hebben om toegang te krijgen tot en het reinigen van de infectie van uw computer.

instructies

1 Download rescue disk beeld van een bekende computer antivirusprogramma fabrikant. Kaspersky biedt een gratis rescue disk image, waarmee u uw computer op te starten in DOS. Avira en Panda bieden ook gratis rescue-disks. Als uw computer al is aangevallen door de computer malware, downloadt u het bestand op de computer van een vriend of familielid.

2 Kopieer de afbeelding van Kaspersky Rescue Disk op een lege cd, met behulp van de cd / dvd-brander op de computer die u gebruikt.

3 Plaats de rescue disk cd in de DVD / CD-station op de geïnfecteerde computer.

4 Start de geïnfecteerde computer en een DOS-scherm wordt weergegeven. Druk op de "enter" toets om de DOS-gebaseerde antivirus programma dat u op de cd hebt opgeslagen op te starten.

5 Kies de lokale stations op de computer te scannen met de rescue disk. Als uw computer niet is besmet en je bent het maken van de schijf te gebruiken in de toekomst verder met deze stap om ervoor te zorgen het antivirusprogramma werken uit het DOS-menu. Nadat de scan is voltooid, start de computer normaal.