Hoe kan ik bouwen van dynamische websites met behulp van PHP en Mysql?

Hoe kan ik bouwen van dynamische websites met behulp van PHP en Mysql?


PHP en MySQL zijn twee programmering platforms voor het regelen van de server functies op een website. Als u wilt dat uw bezoekers te communiceren met uw website door het verlaten van opmerkingen, kan u een e-mail via de pagina, het invullen van formulieren en het uitvoeren van andere taken, moet je een server-side platform op zijn plaats. PHP en MySQL werken samen om een ​​database voor uw website en een manier om te communiceren met die database rechtstreeks vanuit een webpagina. Hoewel het een aanzienlijke programmering vaardigheid kan betrekken, is het mogelijk om een ​​dynamische website met behulp van PHP en MySQL, zelfs als u weinig kennis van deze platforms te bouwen.

instructies

1 Download de PHP Generator voor MySQL door SQLMaestro programmering code te creëren voor een dynamische website. Deze software is beschikbaar in een gratis versie en een betaalde versie met licentie. Voor de meeste programmering taken, zal de gratis versie volstaan. Echter, als u automatisch wilt exporteren van bestanden van uw website, de betaalde versie biedt grotere compatibiliteit met producten zoals Microsoft Office en Adobe Reader. Dit programma maakt automatisch de PHP en MySQL taalcode voor de voltooiing van een groot aantal server taken, met inbegrip van data filteren en sorteren, HTML ontwerp maatwerk, en het creëren en verwijderen van database records.

2 Installeer PHP MySQL 1.3, een programma voor het creëren van PHP-code om een ​​MySQL database te controleren. U kunt downloaden en de software gratis te voeren tijdens een proefperiode. Dan moet u een licentie te blijven gebruiken het te kopen. Om de software te gebruiken, moet u het programma voorzien van de log-in referenties voor uw MySQL database, en dan PHP MySQL 1.3 zorgt voor de rest. U kunt invoegen, verwijderen, sorteren, zoeken en bewerken database records voor uw website, zonder te weten of PHP en MySQL. Het programma is bedoeld voor de programmering novice, zodat u de fundamentele Web development taken kunnen volbrengen zonder het schrijven van uw eigen code. PHP MySQL 1.3 genereert automatisch PHP webpagina's die interactie met uw MySQL server naar een dynamische website voor uw bezoekers te creëren.

3 Schaf PHPMagic om dynamische website te bouwen met behulp van PHP en MySQL. Dit programma werkt vergelijkbaar met spreadsheet-software. U maakt en informatie in de MySQL database te bewerken zonder gebruik van een programmeercode. Dan PHPMagic webpagina's voor uw bezoekers om direct te communiceren met de database. U maakt eerst de code op uw PC met behulp van de software, en upload je de gegenereerde code naar uw server en voer het daar. Dit maakt automatisch de database. Dan kunt u het programma gebruiken om PHP code te creëren om te communiceren met de database voor het inbrengen en de organisatie van zijn gegevens.

Hints

  • Terwijl ze zijn vrij gemeenschappelijke kenmerken, moet u contact op met uw Internet Service Provider of web hosting bedrijf om te controleren of uw server-account ondersteunt zowel PHP en MySQL alvorens met dynamische website ontwikkeling. Als dit niet gebeurt, kan het nodig zijn om uw service upgraden of zoek een andere provider.