De bekering van Word-documenten naar PDF-bestanden

De bekering van Word-documenten naar PDF-bestanden


U kunt het bestandsformaat Portable Document File (PDF) gebruiken om Word-documenten met personen die niet over Word geïnstalleerd op hun computers te delen. Bovendien, het omzetten van uw Word-documenten in PDF kunt u documenten per e-mail in een verandering protected mode, wat betekent dat niemand kan bewerken wat je hebt geschreven. Andere voordelen zijn de replicatie van presentatiemateriaal zonder gevaar voor ontbrekende fonts of gebroken lay-outs. Met ingang van 2010, heb je minstens vier opties om uw Word-document converteren naar een PDF.

instructies

1 Gebruik de ingebouwde "Opslaan als PDF" functie in Word 2010. U moet eerst Microsoft Word 2010 op uw computer geïnstalleerd om dat te doen. Open uw Word-document. Toegang tot de "Opslaan als PDF" functie door te klikken op de tab Bestand en vervolgens op Opslaan als. Typ een naam voor het bestand in het vak Bestandsnaam als je nog niet hebt. Kies PDF in het type lijst Opslaan als. Selecteer Opties om de pagina voor te bereiden voor het afdrukken, om markup in de gedrukte versie op te nemen en output opties te kiezen. Als u klaar bent, klikt u op OK en klik op Opslaan.

2 Download de "Microsoft Opslaan als PDF of XPS" plug-in om documenten om te zetten in Word 2007 (zie bronnen). Open uw document, gaat u naar de werkbalk Snelle toegang en klik op de knop Opslaan als. Klik op het PDF of XPS-optie en klik op Publiceren. Het document is nu beschikbaar voor traditioneel als een PDF afdrukken of om online te publiceren. Om het te kunnen zien, moet u Adobe Reader op uw computer geïnstalleerd.

3 Voer de conversie met software van derden, zoals Universal Document Converter of Adobe Acrobat Professional versie 8 als u Word 2003 of een nog oudere versie. U moet de software te kopen en en installeer deze op uw computer. Elke software wordt geleverd met specifieke instructies die u moet volgen om de conversie te voltooien.

4 Ga naar een website die het document zet voor u tegen een lage prijs als je niet wilt het zelf te doen. Het enige wat u hoeft te doen is uw document te uploaden op de website. Als het klaar is, de website stuurt u een e-mailbericht.

5 Zorg ervoor dat uw Word-document is klaar om te worden geconverteerd voordat u conversieproces. Uw bestandsnaam kan geen speciale tekens of spaties bevatten. Document eigenschappen, zoals titel, onderwerp, auteur, trefwoorden en de taal moet goed worden ingevuld. Controleer of hyperlinks en e-mailadressen al het werk. Actieve degenen zijn blauw. Ga naar het pictogram voor het accepteren van wijzigingen in de herziening werkbalk. Klik op de Accept Ander pictogram en selecteer Accepteren Alle wijzigingen in het document in het drop down menu. Schakel Wijzigingen bijhouden uit door te klikken op het pictogram Wijzigingen bijhouden. Klik op de Wijziging negeren / verwijderen Comment pictogram te zorgen dat alle reacties zijn verdwenen. Schakel alle opmaakmarkeringen.