Hoe te kopiëren draadloze instellingen van One Laptop naar een ander

Hoe te kopiëren draadloze instellingen van One Laptop naar een ander


Windows 7 en nieuwere besturingssystemen kunt u het draadloze netwerk instellingen die u hebt ingesteld op een laptop naar de andere te kopiëren. Dit is een goede manier om te vereenvoudigen het opzetten van een netwerkverbinding op meerdere computers. U kunt ook dit als u problemen ondervindt bij het opzetten van een verbinding op een tweede computer te doen, maar de eerste is al ingesteld. De computer wordt automatisch dezelfde instellingen te gebruiken als de andere, die helpt bij het elimineren van het probleem van het handmatig invoeren van onjuiste instellingen per ongeluk.

instructies

1 Plaats uw flash-drive in een vrije USB-poort op de computer die al is geconfigureerd om verbinding te maken met het draadloze netwerk. Sluit het venster Autoplay als deze verschijnt. Als het niet verschijnt, gaat u naar de volgende stap.

2 Klik op "Start" en typ "draadloze" (zonder aanhalingstekens) in het automatisch geselecteerd zoekvak. Klik op "Draadloze netwerken beheren" onder het "Control Panel" rubriek.

3 Klik rechts op de naam van het draadloze netwerk waarmee u de verbinding wilt kopiëren instelling voor en klik op 'Eigenschappen'. Klik op 'Kopieer deze netwerkprofiel naar een USB flash drive. "

4 Klik op "Next" in het venster "Copy Network Settings" dat geopend. Klik op 'Close' en verwijder de flash drive van de eerste computer.

5 Steek de flash drive in de tweede computer. Klik op "Start", "computer" en dubbelklik op de naam van de flash drive.

6 Dubbelklik op het bestand "setupSNK." Klik op 'Ja' in het venster dat geopend om te bevestigen dat u de instellingen wilt kopiëren naar de computer.

7 Klik op 'OK'. Het draadloze netwerk verbinding zijn overgebracht naar de computer. Om verbinding met het netwerk, klikt u op het pictogram "Network" in de taakbalk van Windows en klik op de naam van het netwerk en de "Connect".