Het instellen van een nieuwe Yahoo account

Het instellen van een nieuwe Yahoo account


Het opzetten van een nieuwe Yahoo! -account Zal niet alleen kunt u de gratis e-mailservice gebruiken, zal het ook geven u toegang tot Yahoo! Messenger. Met Messenger, zult u in staat om instant messages een assortiment van chatrooms verzenden en ontvangen, alsmede toegang. Natuurlijk, met Yahoo! mail, zult u in staat om verzenden, ontvangen en e-mail winkel van vrienden, bedrijven en professionele contacten. Het creƫren van een nieuwe Yahoo! -account Is een gemakkelijke taak die kan worden afgewerkt in minder dan vijf minuten.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar "www.yahoo.com." Aan de linkerkant van de pagina, ziet u "Yahoo! Mail." Plaats uw cursor op "Yahoo! Mail" en klik op "Open Quick View."

2 Klik op "Aanmelden", wat onder "Heeft u geen Yahoo! ID?" Dit brengt u naar de registratie pagina waar u de informatie die nodig is om uw account aan te maken zal bieden.

3 Typ uw voornaam en achternaam en selecteer uw geslacht. Ook voer je geboortedatum, het land waar u woont en uw postcode.

4 Maak je Yahoo! ID en wachtwoord. Gebruik een ID en wachtwoord dat u niet snel zult vergeten. Echter, zorgen ervoor dat uw wachtwoord geheim is en moeilijk te kraken. Gebruik uw verjaardag, naam of adres.

5 Kies uw veiligheid vragen en de juiste antwoorden. Deze vragen en antwoorden zullen worden gevraagd als je ooit gebeuren met je ID of wachtwoord vergeten. Zorg ervoor dat u vragen waarop u altijd het antwoord zal herinneren kiezen. Iets niet halen willekeurige of deel uitmaken van een antwoord, zoals u wellicht vergeten.

6 Typ de code die wordt weergegeven in het vak. Als je problemen hebt met het ontcijferen van de code, selecteer "Probeer een nieuwe code." U kunt dit doen zo vaak als je wilt, totdat u een code die u gemakkelijk kunt lezen worden gegeven.

7 Klik op "Create My Account" nadat u alle benodigde informatie heeft verstrekt. Zodra het account is gemaakt, kunt u zich aanmelden bij uw e-mailaccount, het opzetten van Yahoo! Messenger of deelnemen aan een chat room.