Hoe maak je een Seagate externe harde schijf te gebruiken als een extra schijf

Seagate bouwt allerlei opslagapparaten. Een voorbeeld van zo'n apparaat is een externe harde schijf. Deze harde schijven zijn aangesloten op de USB-poort van een computer en worden aangedreven door een stopcontact. De externe harde schijf functioneert als elk ander opslagmedium, wat betekent dat u kunt opslaan, openen en verwijderen van informatie die is opgeslagen op.

instructies

1 Steek de stekker van de Seagate externe harde schijf van de kabel in een stopcontact. Steek de USB-kabel van de Seagate externe harde schijf in de USB-kabel van de computer. De computer herkent nu de Seagate externe harde schijf.

2 Open de map van de Seagate externe harde schijf door te klikken op de knop "Start", selecteer "Computer" en dubbelklik op het pictogram van de externe harde schijf.

3 Open een website en selecteer een bestand om rechtstreeks naar het Seagate externe harde schijf te downloaden. Selecteer de Seagate externe harde schijf onder de sectie Computer van de computer map en klik op 'Opslaan'.

4 Open een bestand opgeslagen op de Seagate externe harde schijf door te dubbelklikken op een bestand in de map van de drive.

5 een bestand opgeslagen op de Seagate externe harde schijf door met de rechtermuisknop op het bestand en klik op Verwijderen "te schrappen." Klik op "Ja" om de verwijdering te bevestigen.