Hoe de Netgear Wireless Cable Modem Gateway installeren

Hoe de Netgear Wireless Cable Modem Gateway installeren


Netgear & # 039; s wireless kabelmodems zijn betaalbaar, eenvoudig te installeren en eenvoudig te onderhouden, en bieden een verscheidenheid aan configuraties en aanpassingen. Netgear & # 039; s wireless kabelmodem gateway biedt u de mogelijkheid om meerdere computers draadloos aansluiten op uw high-speed kabel internet aansluiting. U moet toegang krijgen tot de Netgear gateway configuratiepagina om uw kabelmaatschappij & # 039 in te dienen; s verstrekte accountgegevens. Netgear & # 039; s installatie is snel en eenvoudig.

instructies

1 Zet de computer uit. Plaats de Netgear gateway in een verhoogde locatie, zoals een hoge boekenplank. Sluit de gateway.

2 Sluit het ene uiteinde van de coaxkabel van uw Internet service provider (ISP) naar de gateway en het andere uiteinde met uw ISP & # 039; s dienstingang modem.

3 Sluit de poort van uw computer. Gebruik een USB-kabel of de in de meeste Netgear gateway pakketten meegeleverde Ethernet-kabel.

4 Zet de computer aan. Als u de USB-kabel te gebruiken, zet u de computer en laat de computer om het apparaat te herkennen en het stuurprogramma installeren software; installeer het met de Netgear gateway verpakking meegeleverde software; volg de aanwijzingen. Schakel de Netgear gateway.

5 Log in op de Netgear gateway configuratiepagina. Open een internetbrowser, type "http: //192.168.0.1&quot, (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk en druk op" Enter ".

6 Voer het standaard Netgear gateway gebruikersnaam en wachtwoord om de Netgear configuratie pagina te gaan: "superuser" voor de gebruikersnaam en "password" voor het wachtwoord (zonder de aanhalingstekens).

7 Voer uw ISP-account informatie onder "Network Configuration." Klik op "Apply" als u klaar bent.

Hints

  • De USB-kabel aansluiting methode is uitsluitend voor Windows-computer-gebruikers.
  • Wijzig de standaard gebruikersnaam en wachtwoord nadat u de gateway configuratiepagina hebt geopend, aan uw gateway beveiligen tegen onbevoegde indringers.