How to Get 64-bits systeem Upgrades

Microsoft biedt het Windows-besturingssysteem in zowel 32-bits en 64-bits versies. De 64-bits versie van Windows kan omgaan met random access memory (RAM) beter dan de 32-bits versie, maar is afhankelijk van de processor van de computer. Niet alle machines kan de 64-bits versie draaien. Van tijd tot tijd, zal Microsoft updates vrij te geven aan problemen of bugs te pakken en / of de veiligheid te verhogen. U moet de 64-bits versie draaien om de 64-bits-specifieke te ontvangen, indien van toepassing, systeem updates.

instructies

1 Open het menu Start met de rechtermuisknop op "Computer" en kies 'Eigenschappen'. Selecteer "Systeem." Binnen System, wordt deze weergegeven of u werkt met een 32-bits of 64-bits versie van Microsoft Windows. U moet de 64-bits versie van Microsoft Windows te draaien op 64-bit-specifiek systeem updates te ontvangen.

2 Open het menu Start opnieuw en typ "updates" in het vak Zoeken. Selecteer "Windows Update" om het hulpprogramma systeem updates lanceren.

3 Klik op "Controleren op updates." Windows controleert of er updates beschikbaar. Dit omvat algemene Windows-updates en 64-bits-specifieke updates, indien van toepassing.

4 Selecteer alle beschikbare updates door het plaatsen van een vinkje in het desbetreffende vakken. Klik op "Install Updates." Volg alle aanwijzingen op het scherm en klik op "Finish" wanneer u wordt gevraagd om de update te voltooien. U kan nodig zijn om de computer opnieuw op te starten.