Hoe maak je een Western Digital harde schijf wissen

Hoe maak je een Western Digital harde schijf wissen


Als u uw computer verkoopt of wil je gewoon de computer een te geven "schone lei", zou je nodig hebt om informatie van uw harde schijf te wissen. Dit wordt gedaan door het formatteren van de schijf. Formatteren van een Western Digital harde schijf verwijdert alle bestanden die momenteel op de hardware. Natuurlijk, voordat je duidelijk uit de informatie van een Western Digital harde schijf, zorg ervoor om een ​​back-up van alle gegevens die u wilt opslaan.

instructies

1 Klik op "Start" (My) "Computer" en met de rechtermuisknop op het pictogram van de harddrive die u wilt opmaken. De belangrijkste harde schijf is "C:" terwijl extra stations een andere letter kan gebruiken.

2 Kies "Format" uit het pull-down menu. Een nieuwe applicatie venster verschijnt op het scherm.

3 Klik op "OK" en de computer verwijdert alle huidige bestanden die zijn opgeslagen op de Western Digital harde schijf. Afhankelijk van hoeveel bestanden worden opgeslagen op het apparaat, kan het formatteren enkele minuten tot een uur of langer duren.

4 Plaats de Windows start-up schijf in de diskdrive van de computer. Next, het afsluiten van de computer. Dit moet worden uitgevoerd als u de belangrijkste "C:" formatteren drive.

5 Herstart de computer en druk op "F8." Een start-up scherm opties wordt weergegeven. Kies "Boot from CD" en wacht tot de CD start-up pagina te verschijnen. Volg de aanwijzingen om de harde schijf te formatteren. Wanneer u klaar bent, zal het besturingssysteem zijn geïnstalleerd weer op het station.