Hoe maak je een verslag te scannen en de tekst met Adobe Acrobat Pro bewerken

Hoe maak je een verslag te scannen en de tekst met Adobe Acrobat Pro bewerken


Hebt u ooit een disc of floppy disk van uw werk kwijt en heb je alleen de hard copy op je hand? Is dat bestand of een rapport van meer dan 10 pagina's lang? Wist je jezelf afvragen: "oh boy, nu moet ik dit allemaal weer herschrijven en voeg meer info aan het?" Nou niet meer, met Adobe Acrobat OCR tekstherkenning, kunt u al uw documenten op uw hand te scannen en zet ze terug in een Word-document en voeg meer info aan uw rapport. Je hoeft niet het hele verslag ooit weer herschrijven. Wanneer u een rapport met andere software te scannen, zal het op te slaan als een foto en het zal uneditable zijn, maar met Adobe Acrobat kunt u een rapport bewerken nadat deze is gescand.

instructies

1 Open Adobe Acrobat Pro op uw bureaublad.

2 Hoe maak je een verslag te scannen en de tekst met Adobe Acrobat Pro bewerken

Selecteer PDF Create

3 Hoe maak je een verslag te scannen en de tekst met Adobe Acrobat Pro bewerken


Klik nu op de PDF van scanner

4 Hoe maak je een verslag te scannen en de tekst met Adobe Acrobat Pro bewerken


Als je eenmaal op die hebt geklikt, wordt een venster geopend. In ingang, selecteert u de scanner die je hebt, als je een van die grote kopieerapparaten, zoals de Canon Image loper hebt, kunt u beide zijden selecteert, omdat het automatisch beide zijden van de pagina's te scannen, maar als je een normale flatbed scanners, net laat het zoals frontsides.

5 Color mode laat het zoals kleur

Oplossing: Selecteer het hoogste niveau van uw scanner kan scannen, lees dan de eigenaar handleiding van de scanner om te zien hoeveel DPI kan nemen. Voor de veilige kant 300 DPI is OK, vooral scanner die 3+ jaar oud.
DPI betekent Dots Per Inch

6 Uitvoer te selecteren Voeg nieuwe PDF-document.

7 In het document, optimalisatie laat het een klein formaat.

8 In de tekst erkenning en Metadata, zorg ervoor dat je doorzoekbaar (Run OCR) is controle en toegankelijk te maken. Druk nu op scan. Het zal beginnen met scannen.
Zodra het scannen klaar is, zal het u vragen of u wilt meer pagina's toe te voegen, selecteert u voeg meer pagina's (je moet de volgende pagina klaar om te scannen voordat u op OK hebt)

9 Zodra u al uw documenten zijn gescand, check creƫren PDF of afwerking. Nu zal omzetten in een PDF maar tegelijkertijd zal de pagina gescand kan het even duren optimaliseren, maar niet zo lang. Na zijn gedaan, drukt u op te slaan.

10 Zodra zijn gedaan, alles wat je hoeft te doen is te markeren alle tekst met je muis.

11 Open uw Microsoft Word, ga terug naar de PDF en en markeer alle tekst. Klik met de rechtermuisknop met je muis en druk op Copy. Ga naar Word en rechts klikken met de muis en selecteer Plakken.

12 Alle tekst uit het rapport is nu op woord en u kunt beginnen te bewerken of voeg meer aan uw rapport.
Dat is het.

Hints

  • Neem de tijd.
  • Zeg gewoon dank God dat je niet hoeft om uw rapport te herschrijven.