Hoe kan ik opnemen Streaming muziek op je computer

Streaming muziek, die kan afkomstig zijn van een internet-radiozender of website van een kunstenaar, is niet gedownload naar uw computer om te worden afgespeeld. Uw computer maakt verbinding met een server om de muziek af te spelen, maar de muziek is nooit op uw harde schijf. Vanwege dit, kunt u geen nummers op te slaan, in tegenstelling tot MP3-bestanden. Maar je kunt streaming muziek op te nemen op uw computer.

instructies

1 Download en installeer de software op uw computer die in staat is het opnemen van streaming muziek van het internet is. Er zijn verschillende programma's die u zal kosten, maar twee gratis voorbeelden zijn MP3 My MP3 Recorder en Audacity (zie bronnen).

2 Open de streaming-muziek opname-software die u hebt gekozen om te downloaden. In het menu Instellingen van het programma, te specificeren welk type bestanden die u wilt dat de opgenomen streams opgeslagen als, en de map waar ze zullen worden geplaatst.

3 Begin met het streamen van muziek die u wilt opnemen spelen. De meeste van de tijd, zal dit betekenen dat het navigeren naar een specifieke website of het openen van een specifiek programma-Internet ingeschakeld op uw computer.

4 Druk op de "Record" knop in uw streaming-muziek opname-software. Dit zal beginnen om alle geluiden op te nemen op uw computer, met inbegrip van het streamen van muziek. Wanneer u klaar bent, druk op de "Stop" knop en het bestand wordt opgeslagen op basis van uw specificaties.

5 Pas de instellingen van de bestanden die u opneemt als je verder gaat. Met behulp van het menu Instellingen van het programma dat u gebruikt voor het opnemen, aan te passen instellingen zoals volume en audio-niveaus om ervoor te zorgen dat u aan het opnemen van hoge kwaliteit audio.

Hints

  • Sommige computerfabrikanten hebben de mogelijkheid om streaming muziek op te nemen op de geluidskaart van de computer uitgeschakeld. Als de bovenstaande stappen niet werken, zal uw geluidskaart niet streaming muziek op te nemen.
  • Opnemen streaming muziek op je computer is niet legaal in sommige gevallen, afhankelijk van auteursrechtelijke beperkingen voor muziek op internetradiostations of satelliet-radio-feeds.