Lexmark 8350 Problemen

De Lexmark 8350 is een 4-kleuren thermische inkjet-printer die is ontworpen voor zakelijk gebruik. Deze alles-in one printer biedt printen, kopiƫren, faxen, scannen en printen van foto's opties. Veel van de problemen met de Lexmark 8350 zijn gemakkelijk op te lossen met instructie.

Problemen bij het afdrukken

Als de printer niet afdrukt er verschillende mogelijke oorzaken. Controleer eerst of de printer is ingeschakeld, wordt het papier geladen en er is voldoende inkt in de cartridge. Volgende Zorg ervoor dat alle kabels goed zijn aangesloten en dat de printer is ingesteld als uw standaard printer op uw computer. U kunt ook het scherm om te zien of er een foutmelding. Als dat zo is, volgt u de instructies op het scherm.

Carrier Jam

Als er een carrier jam, verhoging van de scanner eenheid en alle voorwerpen die kunnen worden in de weg van de cartridge vervoerder pad te verwijderen. Nadat de storing is verholpen in de buurt van de scanner.

Printer voert geen Specialty Papers

Als de printer niet wordt ingevoerd speciale items, zoals enveloppen of speciaal papier, zorg ervoor dat het artikel juist is geplaatst. Als er nog steeds problemen, probeer dan maar een specialiteit item tegelijk.

Fax Problemen

Als u geen faxen verzenden of ontvangen bent, controleer dan eerst om te zien of een foutmelding. Zo niet, dan sluit u een telefoon aan op de wandcontactdoos om ervoor te zorgen dat het een werkende telefoonaansluiting. U kunt ook een test oproep om het faxnummer te zorgen voor de lijn werkt. Controleer vervolgens de modem om ervoor te zorgen dat het werkt. Tot slot, controleer om ervoor te zorgen dat de machine is geladen met zowel papier en inkt.