Hoe maak je een afbeelding van een Link

Hoe maak je een afbeelding van een Link


foto's toe te voegen en deze te koppelen aan de inhoud binnen uw website of blog is een geweldige manier om uw site interactief te houden en motiveren van uw lezers. Als uw content management systeem heeft een visuele editor, zal het uw links te maken voor u, maar als je nodig hebt om de link maak, alles wat je nodig hebt is een beetje kennis van HTML. Door het volgen van deze paar eenvoudige stappen, zult u koppelbaar afbeeldingen op uw webpagina hebben in een mum van tijd.

instructies

Het creëren van gekoppelde afbeelding

1 Upload uw afbeelding ergens online; dan is de plaats van bestemming te kopiëren, zodat u de hyperlink kunt invoegen aan het. Onder vermelding van de breedte en hoogte kunt u re-size het beeld en de "alt" tag kunt u tekst invoeren om het beeld te beschrijven in het geval dat de afbeelding niet kan worden weergegeven voor de gebruiker. Voorbeeldcode:

<Img width = "n" height = "n" alt = "image description" />

2 Voeg de volgende HTML-code voor en na uw afbeelding link, waarbij je je werkelijke bestemming voor de steekproef code. Voorbeeldcode:

<a href="http://www.yoursite.com/thepageyouwantolinkto.html">

<Img width = "n" height = "n" alt = "image description" />

</a>

3 Verwijder de blauwe rand die de HTML-standaard voor de manier waarop afbeeldingen worden weergegeven. Voer "border = 0" als volgt. Dit levert een nettere uitstraling op uw pagina. Voorbeeldcode:

<a href="http://www.yoursite.com/thepageyouwantolinkto.html">

<Img width = "n" height = "n" border = "0" alt = "image description" />

</a>

Hints

  • Als u meerdere foto's die u wilt koppelen, houd ze opgeslagen in dezelfde map op de server.
  • HTML-code is hoofdlettergevoelig, dus zorg ervoor dat u uw verbindingen correct typen.