How To Turn Off Blue Shading in Word 2007 Tables

Hoewel de Microsoft Word-software heeft 'woord' in de naam, het programma biedt meer dan alleen tekst op een pagina. Om mee te gaan met uw rapporten, brieven, brochures en voorstellen, Word 2007 biedt grafische elementen zoals tabellen. Maak en tabellen bewerken in Word te helpen illustreren de punten in uw document of stand-alone als discussieonderwerpen. Nadat u een tabel hebt gemaakt in Word 2007, ben je niet gebonden aan het uiterlijk. Wijzigingen aanbrengen met een paar muisklikken en laat de tafels spreken voor zich.

instructies

1 Open Word 2007 en klik op de "Office" knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer "Open" en blader naar het Word-document met de blauwe-shaded tafels. Dubbelklik op de bestandsnaam en het document opent in een nieuw Word-venster.

2 Ga naar de pagina of sectie met de tafel.

3 Klikt de cursor in de eerste rij of kolom met de blauwe schakeringen en sleep naar het einde van de rij of kolom zodat deze wordt gemarkeerd. Als de hele tabel heeft blauwe shading, plaatst u de cursor over de tabel linkerbovenhoek het luik mark / cross / plusteken uit te brengen. Klik op het icoontje en de hele tabel wordt gemarkeerd.

4 Met de rechtermuisknop op de gemarkeerde sectie. Selecteer "Table Eigenschappen."

5 Klik op de "Randen en arcering" knop. Klik op het tabblad "Shading". Open het menu "Fill" en selecteer "No Color." Klik op "OK" twee keer om de ramen te sluiten en terug te keren naar het document met de nu-unshaded tafel.