Hoe kan ik WMV-bestanden af ​​te spelen

Windows Media Video of WMV-bestanden, is een soort van video die kunnen worden afgespeeld op uw computer en draagbare mediaspelers. In het verleden hebben computergebruikers zijn bekend om moeilijkheden openen deze bestanden te wijten aan een fout in Windows Media Player of het WMV-bestand. Deze problemen zijn inmiddels opgelost met de nieuwere versies van Windows Media Player en andere soortgelijke mediaspelers. WMV-bestanden moet nu openen en te spelen met gemak.

instructies

1 Begin met het downloaden van de nieuwste versie van Windows Media Player (zie link in Resources). Windows Media Player is de standaard speler voor Windows Media Video-bestanden. Als je net een nieuwe computer hebt gekocht, de computer heeft waarschijnlijk al de nieuwste versie van het programma.

2 Installeer Windows Media Player.

3 Klik met de rechtermuisknop op het WMV-bestand dat u wilt afspelen. Selecteer 'Openen met'. Er zijn verschillende programma's worden weergegeven in een kleine doos. Kies "Windows Media Player." Windows Media Player zal dan openen op uw computer.

4 Wacht tot het WMV-bestand te laden. Als dat zo is, kan een bericht worden weergegeven in Windows Media Player u te informeren dat het WMV-bestand ontbreekt een extensie. Klik op "Ja" en Windows Media Player zal nog steeds proberen om het bestand te laden. De WMV-bestand moet dan beginnen te spelen in Windows Media Player.

Hints

  • Winamp en VLC Media Player zijn twee programma's die ook WMV-bestanden worden afgespeeld. Deze programma's kunnen worden gedownload en vervangen door Windows Media Player bij het afspelen van WMV-bestanden op uw computer.