Hoe toe te passen Photoshop Blur Filter

Hoe toe te passen Photoshop Blur Filter


Photoshop vervagen filters verzachten ofwel een gebied van een foto die u hebt geselecteerd, of een gehele afbeelding. Ze gladde overgangen door het middelen van de pixels naast de harde randen van gedefinieerde lijnen en schaduwpartijen in het beeld, waardoor een zacht effect. Pas deze filters om een ​​hele afbeelding of om afzonderlijke lagen binnen een multi-layered foto afhankelijk van uw behoeften.

instructies

Basic Filters

1 Om een ​​Blur filter toe te passen, opent u een afbeelding in Photoshop. Ga naar de Filter-menu aan de bovenkant van uw werkruimte en selecteer "Blur."

2 Selecteer "Average" voor het filter aan de gemiddelde kleur van het beeld of de selectie in de afbeelding te vinden en vervolgens in het gebied te vullen met die kleur om een ​​gladde look te creëren.

3 Kies "Blur" of "Blur meer" voor de filter om eventuele ruis te verwijderen waar een aanzienlijk kleurovergangen optreedt. De Blur filter verzacht de overgang, en "Blur More" hetzelfde effect produceert ongeveer drie keer de sterkte van gewoon "Blur."

4 Selecteer de "Gaussian Blur" naar een selectie vervagen met een verstelbare bedrag. De pop-up venster biedt u een Radius schuivende instrument om de hoeveelheid vervaging die werkt voor het beeld te selecteren.

5 Kies "Box Blur" naar een waas dat de gemiddelde kleur waarde gedefinieerd door de naburige pixels, wat vooral handig bij het vervagen speciale effecten gebruikt creëren. Correctie van de berekening door het veranderen van het de grootte van het gebied; een grotere straal zorgt voor een grotere blur effect.

lens Blur

6 Selecteer de "Filter Menu" en vervolgens "Blur," en dan "Lens Blur." Het toevoegen van dit soort onscherpte om het beeld produceert een scherptediepte-type effect, waarbij sommige objecten in het beeld te blijven in focus en andere gebieden vervagen.

7 Kies "Faster" onder de optie Voorvertoning om uw previews sneller te maken, of "Nauwkeuriger" om de definitieve versie van het beeld te zien.

8 Kies de bron uit de Diepte Map in het pop-upmenu Bron. Sleep de 'Blur Focal Distance "schuifknop om de diepte waarop de pixels zijn scherp te stellen.

9 Selecteer "Omkeren" om de selectie of alfakanaal dat u gebruikt als de diepte kaart bron omkeren.

10 Kies een Iris vorm in het pop-up menu Shape. Sleep de "Rotation" schuifregelaar om de iris te roteren, en om meer vervaging toe te voegen, sleept u de schuifregelaar Radius. De schuiven op elk effect naar links of rechts te zien welke functie ze produceren. Klik op de knop "OK" als je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen.

Andere Blur Keuzes

11 Kies "Motion Blur" naar een blur effect in een bepaalde richting en op een bepaalde intensiteit te creëren. Het effect is vergelijkbaar met het nemen van een foto van een bewegend object, zoals een auto, als je een vaste tijd blootstelling.

12 Selecteer "Radial Blur" naar een vervaging die vergelijkbaar is met een camera in- of uitzoomen te creëren. Speel met de besturing van deze functie, door het aanpassen van de hoeveelheid vervaging (van 1 tot 100) en met de verschillende soorten radiale vervaging: rotatie of zoom, en met de kwaliteit; ontwerp, goed of best.

13 Kies "Smart Blur" voor een effect dat heel precies vervaagt een afbeelding. Geef de radius, die bepaalt hoe breed een gebied dat de pixels is wazig, en de drempel, die de aard van de pixels te vervagen bepaalt, op basis van hun gelijkenis met andere pixels. Stel vervolgens een kwaliteit; normaal, laag of hoog, en een modus; normaal, alleen of overlay rand rand.

14 Kies "Surface Blur" om het beeld vervagen, maar houd de randen scherp. Gebruik de optie Radius om het gebied dat wordt wazig op de afbeelding in te stellen. Gebruik de optie DREMPEL de pixel tonen van de pixels regelen nabij het centrum van de vervaagde gebied. Photoshop sluit pixels die minder in tonale waarde dan de tonale waarde van de gedefinieerde drempel variëren.

Hints

  • Speel met de effecten en bewaar kopieën voor uw eigen referentie en later vergelijking.