Hoe maak je Balance Verklaringen in Peachtree aanpassen

Hoe maak je Balance Verklaringen in Peachtree aanpassen


Peachtree Accounting wordt geleverd met een standaard financieel overzicht rapportages. Met behulp van de standaard balans of resultatenrekening, kunt u informatieve rapporten die nuttig zijn in uw bedrijf te creëren. Het design tool in Peachtree Reporting heeft de functie om u te laten lege regels invoegen, kolommen toevoegen en kies de financiële informatie moet worden weergegeven in de kolommen. Met de praktijk, kunt u balansen dat drie jaar van gegevens, procent van de omzet en het grootboek codes in verband met de rekeningen weer te geven te maken.

instructies

1 Kies "Rapporten", "Financial Statements" en selecteer de standaard "balans" rapport. Wanneer de balans wordt weergegeven, kiest "Design" uit het menu knoppen aan de bovenkant.

De formulieren Design zal de opmaak keuzes weer te geven en, opgesplitst in twee elementen: Activa en verplichtingen en Capital. De opmaak keuzes zullen laten zien in een kolom aan de linkerkant van het scherm en zal tekst header, Kolom Beschrijving, Tekst Body, Line beschrijving en Total Level-1 bevatten.

2 Klik met de rechtermuisknop op de kolom Beschrijving en kies Eigenschappen. Dit geeft een lijst van beschikbare inhoud voor de kolommen, kunt u kolomkoppen toe te wijzen, en de uitlijning keuzes, links, midden of rechts.

3 Klik met de rechtermuisknop op het "Column Description" en kies 'Eigenschappen'. Dit geeft een lijst van beschikbare inhoud voor de kolommen, kunt u de kolomkoppen en de uitlijning keuzes, links, midden of rechts wijzen.

Klik met de rechtermuisknop op de Line beschrijving en kies Eigenschappen. Er verschijnt een vak dat bestaat uit twee keuzes is het toewijzen van rekeningen aan de lijn beschrijving. Een is voor een lijst van grootboekrekeningen, en de andere is de rekening classificaties, zoals Cash, vlottende activa, kortlopende schulden, enz.

Klik met de rechtermuisknop de "Total Level-1" en kies eigenschappen. Hier kunt u in totaal niveau, beschrijving, lettertype toewijzen en kiezen of u dit totaal afgedrukt op het rapport.

4 Klik met de rechtermuisknop op het tabblad kolom om "Columns" toe te voegen aan het rapport. Een overzicht van de huidige kolomkoppen verschijnt. Ga naar de volgende lege regel in de lijst, en kies de inhoud. De inhoud bevat Balance, Activiteit, jaar tot nu toe en het percentage.

Voor een Balance of jaar tot op heden bedrag, kiest u de periode van het vak aan de linkerkant met de titel Balance of jaar tot nu toe, afhankelijk van welke u hebt gekozen. De beschikbare periodes zijn Current, Current-1, Current-2 tot en met Current-12. Bijvoorbeeld, Current is december, Current-1 november, enz. Door middel van Current-12 als u gebruik maakt van een 13 maanden cyclus. De keuzes zijn hetzelfde voor het jaar tot nu toe.

5 Sla de balans door het toekennen van een nieuwe naam aan het rapport. Standaardrapporten worden gebruikt om de oorspronkelijke vorm behouden en kan niet worden gekopieerd.

Hints

  • Herhaal de selecties voor elk gedeelte van de balans. Peachtree zorgt voor de balans secties individueel. Wanneer u de activa te ontwerpen, de opmaak worden niet automatisch uitgevoerd om de verplichtingen en kapitaal secties.
  • U kunt ook de account-ID, dat is het grootboek nummer toegewezen aan elke account toe te voegen.
  • Tekst Body is een lijn die u kunt invoegen voor het op afstand en extra omschrijvingen, zoals de vlottende activa, vaste activa, kortlopende verplichtingen, langlopende verplichtingen toe te voegen.