Adobe PhotoDeluxe Help

De Adobe suite van programma's is van oudsher ontworpen voor high-end graphics en digitale bewerking. In 1999 heeft Adobe PhotoDeluxe, een digitale fotobewerking programma gebruiksvriendelijker en minder ingewikkeld was. De software is bedoeld voor de digitale fotograaf die wil om de kwaliteit van een snapshot te verbeteren of zijn voorzien van een digitale foto in gepersonaliseerde producten en projecten, zoals kalenders, kaarten en andere ambachtelijke creaties. Er zijn enkele glitches en verbeteringen door de jaren heen, en PhotoDeluxe blijft thuis fotobewerking programma van de keuze voor miljoenen gebruikers.

Adobe-ondersteuning voor gebruikers met een licentie

Adobe biedt gebruikers met een licentie van haar producten ondersteuning en downloaddiensten op haar website. De support pagina's Veelgestelde vragen met oplossingen voor veel voorkomende problemen van eindgebruikers. U kunt ook zoeken op de Adobe Knowledgebase als je niet je antwoord in de FAQ sectie te vinden, en vragen directe vragen over uw product.

Adobe-ondersteuning bevat een forum waar gebruikers vragen kunnen stellen of problemen met andere gebruikers over de hele wereld te bespreken, en een deel voor de upgrade downloaden met beschrijvingen van wat problemen met het downloaden fixes en welke nieuwe functies zijn toegevoegd.

Adobe-ondersteuning Programs

Adobe biedt verschillende programma's ter ondersteuning (tegen betaling of abonnement), die u direct toegang tot telefoon- en web support voor eventuele vragen te geven. Andere ondersteunende programma's kunt u werken met ontwikkelaars dat u kunt lopen door middel van een project en deskundigen die alle vragen kan beantwoorden. assistentie werkgroep zorgt ervoor dat iedereen die uw gelicentieerde software up-to-date wordt gebruikt, en er zijn andere aangepaste opties die passen bij uw behoeften.

Lynda.com

Lynda.com is een online training terrein beschikbaar door maandelijks abonnement. De site biedt video's en oefeningen die u helpen uw software te leren op uw eigen tempo. U kunt leren de meeste programma's begin tot einde, of kies gewoon de tutorials die aan uw behoeften aan te pakken.

Photoshop Cafe

Photoshop Cafe biedt de gebruikers van elke Adobe Photoshop software tips, trucs en tutorials over hoe je het meeste uit uw specifieke versie te krijgen. De site is ook een centrale locatie voor de aankoop van instructie DVD's en handleidingen, het plaatsen van reviews op product releases en / of verbeteringen, en beschikt over een forum en galerie. Deze site is gratis, maar vraagt ​​u te registreren om het te gebruiken.