Een tutorial over hoe je een 3D-logo te maken in Photoshop CS2

Of je nu net begint met een nieuwe home-based business of ten dienste van uw klanten al jaren, kan uw logo spreken boekdelen over uw bedrijf. Een logo is een klein grafisch bestand dat wordt gebruikt om u te vertegenwoordigen; het kan iets eenvoudigs als een brief (denk aan de "M" voor McDonalds), of een gemakkelijk herkenbaar beeld (het Wereld Natuur Fonds panda) zijn. Maak je eigen logo met behulp van een grafisch programma zoals Adobe Photoshop CS2, zorg er dan voor het tot leven op het scherm komen door het toevoegen van een aantal 3D-structuur aan, allemaal met een paar klikken in de software.

instructies

1 Open Photoshop CS2, klikt u op "File" en selecteer "Nieuw." Typ "3DLogo" in het vak "Naam" en stel uw favoriete logo dimensies, zoals drie bij drie inches. Open het menu "Color Mode" en selecteer "RGB-kleur." Klik op het menu "Achtergrond Inhoud" en selecteer "Transparant." Klik op de knop "OK" en de Photoshop-werkruimte wordt geopend. Klik op "View" en klik op "Fit on Screen" om de werkruimte te maximaliseren.

2 Dubbelklik op de top, links plein van de "Color Picker ', dat is de twee overlappende gekleurde vakken op de" Tools "palet. Selecteer een van de belangrijkste kleur voor het logo, zoals één van uw bedrijf kleuren. Klik op 'OK'.

3 Klik op de "Brush" tool, die eruit ziet als een penseel, op de "Tools" palet. Open het menu borstel op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm; Het is niet gemerkt, maar het is de tweede optie van links. Kies een stevige, ronde borstelkop zoals # 9.

4 Plaats uw cursor op het vakje "3DLogo" en trek het grootste deel van uw logo, zoals een gloeilamp, bouwhelm, bezem, palmboom of een monogram met uw bedrijf initialen. Verander kleuren verf en penseel hoofden als gewenst om meer kleuren en accenten toe te voegen aan het logo.

5 Klik op het menu "Window" en klik op de optie 'Layers "naar de" Layers "palet te openen; het kan al open. Let u er één laag met de naam Laag 1 geschetst in blauw. Dubbelklik op die laag om het venster "Layer Style" te openen.

6 Klik op zowel de "Slagschaduw" en "Inner Shadow" lijnen onder de kolom "Styles". Dit legt een controle in elk van dozen de lijnen 'en geeft uw logo een 3D blik. (Optioneel) Vink het vakje "Bevel en Reliëf", dat maakt uw logo kijken afgerond en biedt een beetje meer diepgang, alsof het logo is iets wat stevig op de pagina. Klik op "OK" wanneer tevreden.

7 Klik op het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als." Selecteer "GIF" van de "Format" drop-down menu en sla het logo op uw computer.