Hoe te verzenden Outlook e-mail met behulp van een alias

Met behulp van een alias in Microsoft Outlook is handig als u wilt e-mail te sturen van de ene rekening, maar ontvangen antwoorden op een andere rekening. U kunt een niet-bestaand adres gebruiken als u niet wilt dat de eventuele antwoorden te ontvangen op alle. Outlook is een e-mail client van Microsoft die beschikbaar is als onderdeel van het Microsoft Office-pakket of als afzonderlijke toepassing.

instructies

1 Open uw Microsoft Outlook-programma. De volgende stappen moeten werken in een versie van Microsoft Outlook.

2 Klik op het tabblad "Mail", selecteert u de e-mailaccount van waaruit u wilt e-mail verzenden en klik op de knop "Eigenschappen". Dit toont de instellingen voor uw e-mailaccount en laat je ze bewerken. Op de Macintosh-versie, klikt u op "Preferences" in het menu Bewerken, klikt u op "E-mail" onder "Accounts" en vervolgens op "Geavanceerd."

3 Typ uw e-mail alias in het "Antwoord adres" box. Op de Macintosh-versie, moet u uw naam en e-mailaccount naam te typen in het vak "Aanvullende Headers" met het formaat "Reply-to:. Myname en myaliasaddress" De "Antwoord adres" regelt het adres mensen te sturen e-mail wanneer ze antwoorden op uw e-mail. Een veel voorkomende situatie waarin je nodig hebt om een ‚Äč‚Äčalias te gebruiken is wanneer je e-mail te verzenden vanuit een persoonlijke e-mailaccount die e-mails ontvangt doorgestuurd van een hoofdwerk account. Je verandert je "Antwoord adres" zodat antwoorden verzonden vanaf uw persoonlijke account op de main werk account.

4 Schrijf een e-mail en stuur deze met behulp van uw gewijzigde e-mailaccount.