Hoe de Devel module in Drupal inschakelen

De Drupal Devel module is bedoeld voor gevorderde webmasters die meer controle over hun Drupal administratie-interface en website content willen. De module stelt u in staat om toezicht te houden en te controleren website database queries te bepalen welke middelen verbruiken het meeste geheugen en die kunnen helpen bij het configureren van uw site op de juiste wijze. De Devel module wordt geleverd met een functie waarmee u automatisch genereren van content voor het testen.

instructies

1 Bezoek de pagina van de Devel module in de Drupal repository (zie referenties). U kunt ook zoeken op "Devel" op de Drupal website om de pagina te vinden.

2 Klik met de rechtermuisknop op de Devel "Zip" download link. Selecteer "Save Link Adres", dan melden bij uw Drupal website.

3 Klik op "Modules." Klik op "Installeer een nieuwe module." Plak de download link in de inbouwkast en klik op "Install".

4 Klik op "Enable nieuw toegevoegde Modules", of op de link hoofdnavigatie's "Modules".

5 Scroll naar beneden naar "Ontwikkeling." Klik op het vakje naast "Devel" om de module in te schakelen. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Hints

  • Onder "Devel", zie je andere Devel gerelateerde modules. Devel genereert automatisch de inhoud van websites voor het testen. toegang Devel knooppunt maakt Devel blokken, en de prestaties logging stelt de Devel logging-functie, wat handig is voor het testen van het geheugengebruik en het onderzoeken van fouten.