Hoe maak je een werkbalk in Internet Explorer programmeren

Hoe maak je een werkbalk in Internet Explorer programmeren


Voor een meer efficiënte en gebruiksvriendelijke surfervaring, Internet Explorer laat haar gebruikers om de IE werkbalk te programmeren zodat deze overeenkomt met hun specifieke behoeften en helpt hen efficiënter bij het gebruik van de webbrowser. Gelegen op de bovenste gedeelte van het venster van Internet Explorer, deze toolbar toont een reeks van makkelijk toegankelijke knoppen met inbegrip van de "Tools", "Help", "Print," Kopiëren "," Knippen "," Plakken "en" Lees mail "opties. Gelukkig kunt u een werkbalk in Internet Explorer te programmeren snel door de toegang tot de" "sectie die door het kan worden bereikt" Werkbalken menu tools ".

instructies

1 Start Internet Explorer en een keer het venster op het scherm wordt weergegeven, klikt u op het menu "Extra" knop op de linkerbovenhoek van de pagina.

2 Zoek de "Werkbalken" selectie op het Extra drop-down menu en klik erop. Een submenu wordt dan weergegeven en moet u klikken op de "Customize" keuze, die de hele weg zullen worden vertoond op de bodem.

3 Wacht tot Internet Explorer naar het venster "Werkbalk aanpassen" weer te geven. In dit venster kunt u de werkbalk van Internet Explorer naar uw wens te programmeren. Aan de linkerkant van het venster ziet u een lijst met knoppen onder de titel zie "Beschikbare werkbalkknoppen." Aan de rechterkant, onder de titel "De huidige werkbalkknoppen," vindt u de knoppen die momenteel op uw IE werkbalk worden weergegeven te vinden. Om de werkbalk te programmeren, selecteert u een knop in de "Beschikbare werkbalkknoppen" lijst toevoegen aan de werkbalk door te klikken op de tab "Add" weergegeven tussen de lijsten. Als u knoppen op de werkbalk te verwijderen, klikt u op een willekeurige knop op het "Current werkbalkknoppen" lijst en klik vervolgens op het tabblad "verwijderen" om te voorkomen dat te zien op de werkbalk.

4 Klik op de "Close" tab geplaatst aan de rechterzijde van het scherm als je eenmaal klaar bent met het programmeren van de werkbalk van Internet Explorer. Dit zal alle wijzigingen die u op te slaan en de werkbalk zal worden geprogrammeerd om gewoon de manier waarop u het wilt kijken.