Hoe maak je een Cruzer Micro USB Flash Drive gebruiken

Hoe maak je een Cruzer Micro USB Flash Drive gebruiken


Met behulp van een USB flash drive om gegevens op te slaan kunt u draagbare opslag van aanzienlijke omvang te genieten. Omdat veel USB flash drives van meerdere gigabytes aan opslagruimte bevatten in een flash drive klein genoeg om te glijden in een zak of dragen aan een sleutelhanger, u heeft onmiddellijk mobiele opslag waar u het nodig heeft. Gebruik een Cruzer Micro USB flash drive om data op te slaan en over te dragen voor een gemakkelijke toegang tot zowel thuis weg van huis.

instructies

1 Duw de USB-connector van de flash drive door het schuiven van de plastic schuif van rechts naar links langs de bovenkant van de flash drive.

2 Steek de USB-stekker in de USB-poort van uw computer. Wacht terwijl de computer herkent de flash drive.

3 Klik op de map met de inhoud van het station wanneer het venster "Automatisch afspelen" verschijnt. Bekijk een van de inhoud in de map door te dubbelklikken op hen. Klik op "Start," open "computer" en dubbelklikt u op de verwisselbare schijf aanduiding van de Cruzer flash drive als een tweede manier om de inhoud van de flash drive te openen.

4 Klik met de rechtermuisknop op alle gegevens op uw computer en selecteer "Send To" uit de opties die verschijnen. Selecteer de Cruzer flash drive om de gegevens van uw computer naar de flash drive. Wacht tot de overdracht is voltooid, het bekijken van de statusbalk om het proces te kijken.

5 Klik met de rechtermuisknop op een bestand op de Cruzer flash drive en selecteer "Verwijderen" om deze uit de flash drive te verwijderen.

6 Sluit het station venster van de flitser op uw computer wanneer u klaar bent met het gebruik van de flash drive.

7 Klik op het "Safely Remove Hardware" pictogram in het systeemvak (in de rechterbenedenhoek van het bureaublad). Markeer de Cruzer flash drive en selecteer "Stop." Koppel de Cruzer flash drive nadat u het bericht dat aangeeft kunt u het loskoppelen van uw computer te zien.

8 Duw de USB-connector terug in de flash drive door het schuiven van de plastic schuif van links naar rechts langs de bovenkant van de flash drive.