Hoe je RAM-geheugen omzetten naar MP3 Freeware

Hoe je RAM-geheugen omzetten naar MP3 Freeware


Real Player is een digitale mediaspeler die door Real Networks. Real Networks heeft als doel om audio en video media te bieden in een relatief kleine bestanden maten. Real Audio-bestanden kunnen worden geleverd met een van de twee gemeenschappelijke bestandsextensies: ra en RAM. RAM-bestanden worden doorgaans geassocieerd met oudere versies van Real Player. Omdat RAM-bestanden die specifiek zijn gemaakt voor gebruik met de Real Player, ze zijn niet compatibel met andere mediaspelers zoals iTunes of Winamp. U kunt RAM-bestanden omzetten naar MP3-bestanden, zodat ze kunnen worden afgespeeld op meerdere platformen en applicaties.

instructies

1 Start uw webbrowser en ga naar media-convert.com. Deze website kan een gebruiker RAM-bestanden te converteren naar MP3-bestanden gratis. Je zal ook niet aan een programma te downloaden naar de media bestanden te converteren.

2 Upload de Real Audio-bestand dat u wilt converteren. Klik op de knop "Bladeren", te vinden op de linker bovenhoek van de website, om het bestand op uw computer te vinden.

3 Selecteer een audio-formaat uit het drop-down menu. Dit menu is te vinden op de linkerkant van de website ongeveer halverwege de pagina. Kies "MPEG-3" in dit menu.

4 Converteren het bestand door te klikken op de knop "OK". Deze knop bevindt zich direct aan de rechterkant van de output formaat drop-down menu.

5 Download het geconverteerde MP3-bestand. Om dit te doen, klik op de link die wordt geproduceerd na de conversie is voltooid.

Hints

  • U kunt Real Audio-bestanden te converteren naar een aantal andere gemeenschappelijke audio-bestanden met behulp van media-convert.com.
  • Druk niet op de "Back" of "Forward" knoppen op de browser wanneer het bestand is het omzetten.