Hoe te optimaliseren een Meta Tag Beschrijving

Terwijl het optimaliseren van uw beschrijving meta tag niet uw zoekmachine ranking te verbeteren, kan het uw click-through rate (CTR), dat is het aantal mensen die klikken op uw link op de pagina's met zoekresultaten te verhogen. De description meta tag is een speciale HyperText Markup Language (HTML) tag dat geeft een beknopte beschrijving van de inhoud van uw website. Zoekmachines zoals Google of Bing te tonen die beschrijving op pagina's met zoekresultaten, onder de naam van uw site. U kunt uw beschrijving meta tag te optimaliseren door het sleutelen aan de inhoud ervan.

instructies

1 Zoek de volgende tag in uw HTML-bestand:

<Meta name = "description" content = "X">

X is waar je moet schrijven een nauwkeurige beschrijving van de inhoud van uw pagina.

2 Houd uw beschrijving onder 150 karakters. Terwijl u meer beschrijvingen kunt schrijven als je wilt, zullen zoekmachines alleen de eerste 150 tekens van een beschrijving tag weer te geven.

3 Plaats uw primaire sleutelwoord minstens één keer in uw beschrijving. De primaire zoekwoord is het woord of de zin die het meest nauwkeurig beschrijft de inhoud van de pagina. Bijvoorbeeld, als de pagina is een recensie van de film 'Vertigo', uw primaire zoekwoorden kunnen worden "Vertigo beoordeling."

4 Schrijf een pakkende omschrijving die maakt lezers willen om te klikken op uw link. Wanneer surfers zoeken naar informatie op zoekmachines, ze aankomen op een pagina met zoekresultaten die minstens tien verschillende schakels en beschrijvingen bevat. Het doel van uw beschrijving zou moeten zijn om uw website opvallen tussen de andere resultaten op de pagina met zoekresultaten. Probeer jezelf te plaatsen in de schoenen van de surfer. Als u op zoek waren naar een pagina met betrekking tot de inhoud van uw site, wat voor soort beschrijving zou u klikt op een link?

5 Plaats een oproep tot actie aan het eind van uw beschrijving. Voorbeelden van oproepen tot actie zijn onder andere 'Ontdek hoe je X te doen in ons artikel, "" Lees verder voor meer informatie over X erachter te komen "of" Leer hoe je X te doen in minder dan tien minuten. "

Hints

  • Op blogging platforms zoals WordPress of Joomla, een aantal plug-ins kunt u de beschrijving van meta-tag te bewerken.
  • Steek geen irrelevante zoekwoorden in uw beschrijving van meta-tag, zoals zoekmachines dit als 'keyword stuffing', dat uw site kon krijgen op de zwarte lijst van de zoekindex kon bekijken.