Hoe te installeren op Windows ADB voor Nook Color

De Barnes & Noble Nook Color loopt een sterk aangepaste versie van Android versie 2, met een gespecialiseerde app structuur en de user interface. Voor gebruikers die willen hun Nook aan te passen, de Android Dubug Bridge zorgt voor geavanceerde commando's en procedures op de Nook Color via de USB-aansluiting. ADB is een standaard Android-functie, en kan op elk bureau worden geïnstalleerd, maar het vereist speciale drivers voor Nook Color gebruikers op Windows-computers.

instructies

Het installeren van ADB

1 Start de webbrowser van uw keuze en ga naar de Android Software Developer Kit downloadpagina. Klik op de link met de vermelding "installer_r13-windows.exe" en sla het installatiebestand op uw bureaublad.

2 Dubbelklik op het EXE-bestand op uw bureaublad. Volg de instructies op het scherm om de SDK, die ADB omvat installeren.

3 Ga terug naar je browser en navigeer naar de NookDevs driver download pagina. Klik op de links met de vermelding "http://www.mediafire.com/?p0wst4eow9qe94w&quot en" Windows_adb_usb_dot_android.zip "Save beide bestanden op je bureaublad..

4 Pak de inhoud van de "Windows_adb_usb_dot_android.zip" in een map met de naam "android-sdk-ramen." Klik op 'Start' en vervolgens 'Computer'. Dubbelklik op "C: /" harde schijf. Klik en sleep de nieuwe map op de Explorer-venster.

5 Pak de inhoud van de "usbdriver.zip" direct op een nieuwe map op uw bureaublad. Dubbelklik op de nieuwe map. Klik op 'Start' en vervolgens uw Windows-gebruikersnaam. Selecteer de Explorer-venster desktop map. Druk op 'Ctrl + A. " klik en sleep de inhoud van de map direct op je map gebruikersnaam.

6 Sluit uw Nook Color op uw computer met de meegeleverde USB-kabel. Klik op de "Nieuwe USB Device" dialoog dat verschijnt. Klik op "Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken." Voer "C: \ android-sdk-windows \ usb_driver" in het veld driver locatie en klik op 'Volgende'. Klik op 'OK'. Uw chauffeurs en de ADB software zijn klaar voor wijziging.