Hoe krijg je een gratis GED Test Online

Hoe krijg je een gratis GED Test Online


GED staat voor "General Education Development." Als je niet afstuderen van de middelbare school, kun je de GED test te nemen en, als u doorgeven, kun je het equivalent van een middelbare school diploma, aangeduid als een GED certificaat of geloofsbrieven te verdienen. Dit zal u helpen een betere baan te krijgen of zelfs naar de universiteit. U kunt gratis GED tests voor de praktijk online te nemen om te helpen bereiden je voor de werkelijke test om uw kansen op succes te vergroten.

instructies

1 Ga naar een online site die een gratis GED test. Er zijn veel, maar mijn GED, 4 Tests en GED voor Vrije en voorbeelden van vragen van de American Council on Education zijn enkele voorbeelden van sites die u kunt controleren (zie bronnen). Blader door elk van de sites eerste en kies degene die het makkelijkst ogende interface heeft, of dat biedt u de meest complete, afhankelijk van wat je zoekt in uw GED-test praktijk.

2 Klik op de aard van de test die u zou willen nemen. Er zijn vijf thema's in de GED-test - taalkunde, schrijven; Sociale Studies; Wetenschap; Taal Arts, Reading; en Math. Als u extra hulp in een gebied nodig hebt - bijvoorbeeld wiskunde - er zijn sites die meer uitgebreide tests in bepaalde gebieden te bieden. Of u kunt de wiskunde secties proberen op verschillende sites. Dit geeft je een beter begrip van wat te studeren geven.

3 Een gebied van de test die veel sites komen niet overeen met het essay schrijven in taalkunde, schrijven Part 2. Voor dat, kunt u zoeken naar sites die instructie in hoe te essays en praktijk op die manier te schrijven te geven.

Hints

  • Het nemen van vrije GED testen online kan u helpen bij de praktijk, begrijpt de test en een idee krijgen van wat er te studeren. Als u gratis GED tests te nemen voordat u daadwerkelijk uw GED te nemen, zal je score te verbeteren.
  • U kunt de werkelijke GED-test niet online te nemen.