Hoe weet je dat het Drum voor een laserprinter Is Dead?

De trommel binnenkant van uw laserprinter is wat zet de letters op de pagina. Deze trommel wordt uw document getekend om het met een laser die een negatieve kosten van het ontwerp op de trommel. De toner, die positief geladen is, voelt zich aangetrokken tot alleen de negatief geladen gebieden van de trommel, het creƫren van het patroon dat je nodig hebt om af te drukken. De trommel past de toner op het papier rolt eronder en de toner gefuseerd op weg naar de tray. Weten wanneer je je drum te vervangen is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit.

instructies

1 Druk een document. Controleer de lade gebied naast uw klok. Tal van printers zullen een waarschuwing u attenderen op het feit dat uw drum het einde van zijn levensduur heeft bereikt weer te geven. Ze hebben de neiging om lang tussen de 10.000 en 20.000 prints. Als u dit bericht ziet, ter vervanging van uw drum.

2 Druk een document op uw laserprinter. Controleer de afgedrukte pagina om de kwaliteit van de afdruk te zien. Als u wazige tekst die is moeilijk te lezen, of onverwachte zwarte vlekken of vlekken te zien, de trommel niet meer functioneert. U kunt in staat zijn om de trommel onderhouden, maar vervanging is waarschijnlijk opdoemen.

3 Print een ander document. Controleer de afgedrukte pagina. Als u niets, maar schoon witheid, en u weet dat uw toner cartridge niet leeg is, uw drum is dood. Het is niet langer het ontvangen van een lading en is niet meer functioneel. U moet om het te vervangen.

Hints

  • Wanneer we kijken naar uw dode laserprinter drum vervangen, de prijzen van de nieuwe printers te controleren. U vindt het misschien is het voordeliger om uw printer te vervangen in plaats van om het te repareren.