Hoe het ontwerpen van een gratis Animated Signature

Geanimeerde handtekeningen worden vaak gebruikt in forumberichten en persoonlijke e-mails. Met behulp van speciaal ontworpen handtekeningen kan een geweldige manier van het uiten van uw persoonlijkheid, en de eenvoudige animatie kan een positieve energie om ofwel uw collega forum posters of uw e-mail ontvanger. U hoeft geen dure en ingewikkelde software nodig zoals Photoshop om uw handtekening te ontwerpen. Er zijn nu tal van websites die u in staat om uw eigen geanimeerde handtekening snel en gemakkelijk te ontwerpen voor gratis.

instructies

1 Ga online naar de MyLiveSignature website. Navigeer naar beneden de startpagina en klik op de "Doorgaan" knop.

2 Ga naar de "Een nieuwe Signature" sectie en selecteer "Gebruik de Signature Creation Wizard."

3 Voer de naam, bijnaam of initialen die u wilt gebruiken voor uw handtekening in het veld "Naam". Klik op de "Next Step" knop.

4 Blader door de beschikbare lettertype selectie. Klik op de genummerde knoppen aan de bovenkant van het gedeelte dat door alle tekenstijl pagina's te navigeren. Selecteer het lettertype dat u wilt gebruiken voor uw geanimeerde handtekening en klik vervolgens op "Volgende stap."

5 Een voorbeeld van de verschillende maten die voor uw handtekening beschikbaar zijn. Selecteer uw handtekening grootte en klik op 'Next Step. "

6 Klik op het vakje naast "achtergrondkleur." In de pop-up box, selecteert u de gewenste kleur op de achtergrond van uw handtekening. Klik op 'Venster sluiten. "

7 Klik op het vakje naast 'Tekst Kleur. " In de pop-up box, selecteert u de gewenste kleur voor uw handtekening tekst en klik op 'Venster sluiten. " Een voorbeeld van uw handtekening en klik op "Next Step" als u tevreden bent met de kleuren zijn.

8 Een voorbeeld van de verschillende hellingen die beschikbaar zijn voor uw geanimeerde handtekening zijn. Selecteer de gewenste helling en klik op 'Next Step. "

9 Download uw gratis geanimeerde handtekening aan uw computer door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding en selecteer "Afbeelding opslaan als."

Hints

  • Een alternatief voor het gebruik van een online website is om je eigen animated gif te ontwerpen via een gratis software voor beeldbewerking, zoals GIMP. Een tutorial over hoe je een geanimeerde handtekening met behulp van GIMP te ontwerpen is opgenomen in Resources.