Hoe kan ik een HP Deskjet 3320 Install

Hoe kan ik een HP Deskjet 3320 Install


Jarenlang de Hewlett Packard is geassocieerd met printers, computers, servers en andere technologische producten. Het bedrijf Deskjet lijn van persoonlijke printers worden op grote schaal gebruikt in woningen en bedrijven. De HP Deskjet 3320 printer kan beide doelen dienen. Hoe dan ook, het is belangrijk voor de printer eigenaren om hun nieuwe hardware goed te installeren.

instructies

1 Verwijder alle verpakkingsmaterialen uit de printer. Niet alle van de afstandhouders en andere verpakkingsmaterialen te verwijderen kan uw nieuwe Deskjet 3320. beschadigen HP maakt het gemakkelijk om deze materialen te vinden door het gebruik van heldere oranje kleur. Er zal een afstandhouder in de bovenklep van de printer, aan elk uiteinde van de inktcartridgehouder zijn. Er zal ook een stuk van oranje tape rond de bovenklep gesloten is. Daarnaast zijn er afstandhouders op de papierlade om het te bewegen rond in zending te houden.

2 Steek de stekker in de printer en druk op de knop. Wacht tot de LED heeft een constant groen licht.

3 Klap de papierlade en laad het met gewoon papier. Wees voorzichtig niet te over-vullen de lade, wat kan leiden tot papierstoringen.

4 Verwijder de inktpatronen uit de verpakking en verwijder de doorzichtige plakband. Vind de koperen beplating op de cartridge en zorg ervoor dat het van u af. Schuif de cartridge in de printer met de koperen platen aan de achterkant van de machine. Lijn de cartridge met de cartridgehouder, duw weer stevig op de cartridge totdat u voelt dat vastklikken. Wiebelen de cartridge om ervoor te zorgen dat het veilig is - de cartridge mag niet los voelen.

5 Plaats de installatie-cd-software die wordt geleverd met de Deskjet 3320 in het cd- of dvd-station van uw computer. Wacht tot de installatie van de software-scherm op de proppen komen, dan verder met de installatie.

6 Sluit de USB-kabel wanneer daarom wordt gevraagd. Bevestig het vierkante uiteinde van de kabel aan op de poort aan de achterkant van de Deskjet 3320 en het platte uiteinde op een vrije USB-poort van uw computer. Zorg ervoor dat beide uiteinden van de kabel goed vastzitten.