Hoe vindt u verborgen geheimen of Easter Eggs in Programma's of Games

"Easter Eggs" zijn verborgen verrassingen in films en videogames. Een Easter Egg misschien een mini-game, een videoclip of een speciale boodschap aan de fans. Veel mensen zijn zich niet bewust dat deze verborgen boodschappen bestaan. U kunt indruk op je vrienden door te leren hoe je Paaseieren zoeken in programma's of games.

instructies

1 Gebruik de controller, afstandsbediening of de muis over het scherm te bewegen. Menuschermen zijn gemeenschappelijke locaties voor verborgen Easter Eggs. Beweeg de cursor over het scherm, niet alleen voor de hand liggende items voor de selectie. Soms geheimen te openen in "lege" gebieden, ook.

2 Porren rond het scherm elke keer dat je een level omhoog in een videospelletje of scenes te veranderen in een film. Vele malen deze "vers punten" bevatten meer dan ontmoet het oog.

3 Kijk voor selecteerbare items die niet lijken om iets te doen. Bijvoorbeeld, als u een pictogram te halen en het licht op, maar verder niets gebeurt, is het waarschijnlijk een Easter Egg. Probeer het gebruik van een combinatie van toetsen en controles op de spelbesturing of de afstandsbediening. Soms een bepaalde combinatie is vereist voor de verborgen boodschap te geven. De exacte combinatie kan enige tijd te vinden, dus niet gemakkelijk opgeven.

4 Zoeken naar items die misplaatst lijken, zoals een besneeuwde struik in het midden van een zomer bos, of een alligator in een woestijn modder gat. Vaak zijn deze aanwijzingen zijn heel subtiel, dus moet je goed kijkt.

5 Bedriegen als je moet door het opzoeken van een bekende Easter Eggs online. Het kan leuk om te zien welke items je gemist, maar in gedachten te houden dat er misschien meer verborgen items dan de website bespreekt. Houd je ogen open je weet nooit wanneer je iets sluw verborgen zullen spotten.

Hints

  • Bij het zoeken naar Easter Eggs op video games, zeker je je spel hebt opgeslagen voordat makelen controles en klikken over het scherm.