Hoe te installeren HP Photosmart D7100 op mijn computer met Vista

De HP Photosmart D7100 is een fotoprinter met functies om het afdrukken mogelijk te maken zonder een computer, zoals een geheugenkaartlezer en een lcd-preview-scherm. HP liet de Photosmart D7100 voor het besturingssysteem Windows Vista beschikbaar kwam. Als gevolg hiervan kan je na het upgraden van uw besturingssysteem dat u niet in staat om de Photosmart D7100 werk te maken. Echter, Vista drivers voor de Photosmart D7100 zijn beschikbaar op de website van HP, dus of je beweegt je Photosmart D7100 naar een nieuwe computer of het opzetten van het voor de eerste keer, kan de printer werken op Windows Vista.

instructies

Instellen van de Photosmart D7100 Hardware

1 Sluit het ene uiteinde van de voedingskabel aan op de back-links kwadrant van de Photosmart D7100, en sluit het andere uiteinde op een stopcontact. Laat de Photosmart D7100 niet aan op uw computer op dit moment. Als u al de Photosmart D7100 hardware opgezet en hoeft alleen de drivers te installeren, sla dan de hardware-installatie-instructies.

2 Trek de papierlade aan de onderkant van de Photosmart D7100 naar u toe om deze te openen. Plaats ten minste een stuk wit papier in de lade en sluit het.

3 Klap het LCD-preview-scherm op de Photosmart D7100 bedieningspaneel omhoog en druk op de knop aan de linkerzijde van de printer aan te zetten. Na een moment, geeft het scherm een ​​bericht waarin u wordt gevraagd om de gewenste taal te kiezen.

4 Gebruik de pijltjestoetsen op de directionele pad om de taal die u wilt, en druk op de knop "OK" in het midden van het pad om te bevestigen. Herhaal dit proces als de Photosmart D7100 u vraagt ​​om uw plaats in te voeren.

5 Open de tip deksel van de Photosmart D7100 en wacht tot de inkt cartridges te taxiën naar het midden van de printer.

6 Til de plastic grendel aan de linkerkant van de inktcartridgehouder en steek elke inktcartridge in de bijbehorende compartiment in de drager door het direct duwen in de kleurgecodeerde compartiment. Verlaag de vergrendeling als u klaar bent.

7 Sluit het deksel van de Photosmart D7100 en wacht tot de printer te detecteren en initialiseren van de nieuwe inktpatronen. Na een moment, gebruikt de printer het vel papier in de lade om een ​​testpagina controleren van de uitlijning van de inktpatronen afgedrukt.

Installeren van de Photosmart D7100 drivers in Windows Vista

8 Open een webbrowser en navigeer naar de driver download pagina voor de Photosmart D7100 via de link in de sectie 'Resources' van dit artikel. Klik op het drop-down menu onder "Selecteer uw besturingssysteem" en selecteer de 32-bits of 64-bits versie van Windows Vista, afhankelijk van wat er op uw computer is geïnstalleerd. Klik op de knop "Volgende".

9 Klik op het plusteken naast de "Driver" en klik vervolgens op de zwarte knop 'Download' naast ofwel de volledige functionaliteit van software of de basis-driver. Als u een favoriete toepassing die u gebruikt om foto's af te drukken, de basis bestuurder is waarschijnlijk de juiste keuze. Als u niet beschikt over een afdrukken van foto's applicatie is geïnstalleerd, selecteert u de volledige functionaliteit software.

10 Dubbelklik op het driver-bestand met de extensie "EXE" nadat de computer klaar is te downloaden. Klik op "Next" door middel van de aanwijzingen om de printer driver en software te installeren. Sluit de printer aan op uw computer wanneer het installatieprogramma u op de hoogte. Na een moment, de computer detecteert de printer en is klaar om te beginnen met afdrukken.