Hoe maak je een Belkin Wireless-N Notebook Card installeren

Belkin reeks van Wireless-N netwerk notitieboekje kaarten kunt u verbinding maken met een draadloos netwerk met overdrachtsnelheden tot 300 Mbps via de 2,4 GHz frequentie. Enkele van de voordelen van Belkin reeks van Wireless-N netwerk notitieboekje-kaarten sterk toegenomen mobiliteit in vergelijking met bekabelde netwerken, flexibiliteit in het aantal draadloze apparaten die kunnen worden aangesloten op uw laptop en brede compatibiliteit met de overgrote meerderheid van netwerkproducten.

instructies

1 Plaats de Belkin Wireless-N netwerk notebook driver / software-cd in de optische drive van uw computer. Het installatieprogramma wordt automatisch geladen. Klik op de knop "Volgende" zodra de eerste raam in het programma "Belkin Wireless Card Installer" verschijnt.

2 Volg de instructies op het scherm om de basis software-installatie te beginnen.

3 Plaats de notebook-kaart in uw CardBus-poort aan de zijkant van uw laptop wanneer u wordt gevraagd om dit te doen door het installatieprogramma. Hierdoor wordt de wizard "Nieuwe hardware gevonden." Lanceren

4 Klik op de "Ja, alleen deze keer" optie en klik op de knop "Volgende". Op het volgende scherm selecteert u "De software automatisch installeren" en nogmaals op de knop "Volgende". De "Wizard Nieuwe hardware gevonden" wordt automatisch de drivers te installeren voor uw kaart.

5 Klik op de "Finish" knop zodra de installatie van de driver is voltooid. Herstart de computer wanneer dit wordt gevraagd dit te doen.

6 Dubbelklik op het pictogram "Belkin Wireless Networking Utility" op uw desktop zodra de reboot is voltooid. Dit programma zal alle beschikbare draadloze netwerken weer te geven binnen het bereik van uw notebook kaart.

7 Klik hier om uw netwerk uit het menu "Beschikbare netwerken" te selecteren en klik op de "Connect" knop. Als het netwerk is beveiligd, voert u het wachtwoord, wanneer u wordt gevraagd om toegang te krijgen tot uw netwerk.

Hints

  • Als u eigenaar bent van een draadloze telefoon die werkt op dezelfde 2,4 GHz frequentie, kunt u de prestaties impairments ervaren. Koppel alle draadloze telefoons die werken op de 2,4 GHz frequentie.