Hoe maak je een Radeon 9800 Pro installeren 128

De ATI Radeon 9800 Pro 128 videokaart kenmerken 128 MB videogeheugen en maakt gebruik van een 4 of 8x AGP-interface op uw computer. Deze kaart ondersteunt DirectX 9.0, evenals OpenGL standaarden en maakt gebruik van ATI Catalyst grafische drivers om de kaart aan te drijven. Het installeren van deze videokaart aan je AGP-slot heeft aanzienlijke kennis van de computer niet nodig, zelfs als je nog nooit eerder hebt geopend uw computer.

instructies

1 Zet de computer uit. Verwijder de stroomkabel en de monitor los van de achterkant van de computer. Verwijder eventuele andere perifere kabels.

2 Verwijder alle bevestigingsbouten van het zijpaneel van uw zaak op. Schuif het zijpaneel af van uw computer.

3 Schroef de beugel op de achterkant van uw huidige videokaart uit de zaak. Druk op de vasthoudende hendel van de inkeping op de grafische kaart, als uw moederbord gebruikt hendels aan de AGP-slot. Haal de stekker van de videokaart. Trek de kaart uit de sleuf.

4 Steek de Radeon 9800 Pro in uw computer. Druk op de vasthoudende hendel naar beneden als je moederbord deze functie heeft. Schroef de beugel in de achterkant van de zaak en sluit de voedingskabel aan op uw videokaart. Leg het deksel op en sluit alle randapparatuur, de voedingskabel en de monitor. Start uw computer.

5 Navigeer naar de AMD driver download site (in Bronnen) en download de nieuwste stuurprogramma's voor de Radeon 9800 Pro. Dubbelklik op het Catalyst driver zodra de download is voltooid.

6 Klik op 'Uitvoeren'. Klik op "Next" en "Install." Klik op "Next" en vervolgens "Install" weer. Kies "Express" en verander de installatie locatie voor uw bestuurder, indien nodig. Klik op "Next" om de installatie te starten.

7 Klik op "Accepteren" op de licentieovereenkomst en "Ja" om het creƫren van een installatie van de driver directory. Klik op "Finish."