Hoe te verwijderen van het toetsenbord op een Dell Inspirion 600M

Hoe te verwijderen van het toetsenbord op een Dell Inspirion 600M


De Dell Inspiron 600m is een laptop computer die kan worden gebruikt met evenveel gemak thuis of op het werk. De Inspiron 600m beschikt over business-georiƫnteerde functies, zoals een optionele smart card reader, en add-ons voor thuisgebruikers zoals 3D versnelde graphics. Gezien de leeftijd van de Inspiron 600m, zou je het bereiken van het punt waar het toetsenbord moet worden vervangen. Misschien vindt u dat stof en etensresten hebben gekregen in het kader van de toetsen, waardoor ze aan de stok, of dat de olie van uw vingers zijn begonnen met de letters slijten. Je moet het toetsenbord voor de Dell Inspiron 600m vervangen als de huidige toetsenbord niet meer ziet of werkt zoals het vroeger was.

instructies

1 Schakel de Inspiron 600m. Verwijder de batterij en plaats de Inspiron 600m face-up op een werkblad. Open het scherm zoveel mogelijk.

2 Plaats een platte schroevendraaier onder de nok aan de rechterkant van het plastic bezel voor de power-knop. Til de bezel up, gebruik dan je vingers om de ring uit de Inspiron 600m verwijderen. Het is normaal om te horen een paar knallen klinkt terwijl je dit doet, maar wees niet te buigen of breken het plastic.

3 Draai de twee kruiskopschroeven die het toetsenbord om het lichaam van de Inspiron 600m. Til het toetsenbord totdat u de kabel kunt zien onder, en dan houdt het toetsenbord op zijn plaats of keer het naar beneden en plaats het tegen de polssteun.

4 Pak het lipje omhoog steken vanaf het toetsenbord connector en wiebelen zachtjes aan de kabel te bevrijden van de printplaat. Zet de oude toetsenbord opzij.

5 Vervang het toetsenbord met een nieuwe door het omkeren van de stappen in dit artikel.