De beste manier om te streamen Audio Radio voor Dialup

Veel radiostations maken hun signalen beschikbaar zijn via het internet als streaming audio. Websites zoals Yahoo Music Launchcast bieden het streamen van muziek op een vergelijkbare manier. Maar het luisteren naar radio via het internet kan lastig zijn als je niet beschikt over een high-speed verbinding, zoals kabel internet service of DSL hebben. tragere verbinding dial-up Internet service kan ongewenste "breekt", of pauzes, in de programmering veroorzaken. De beste manier om radio voor dial-up te streamen, dan is een stroom die uw verbinding kan bijbenen vinden.

Waarom wordt mijn Audio stoppen en starten?

Omdat verbindingssnelheden zijn zelden constant - ze kunnen aanzienlijk verschillen van de ene seconde naar de volgende - gegevens voor een audiostream zal niet komen op uw computer in een gestaag tempo. Streaming audio werken van "buffering." Als data binnenkomt, wordt deze opgeslagen in een buffer, dan is verkaveld in een gestaag tempo. Je hoeft niet de ongelijke stroom van gegevens op te sporen, omdat audio wordt voortdurend gestreamd vanaf de buffer voor een soepele geluid.

Echter, als uw dial-up verbinding traag is genoeg dat de gegevens is het verlaten van de buffer - wordt omgezet in geluid - sneller dan de gegevens in de komende vanaf het internet, kan de verbinding niet in staat zijn om gelijke tred te houden, en de audio stream zal zijn gebroken.

Wanneer dit gebeurt, kunt u een bericht dat uw streaming audio programma is te zien "rebuffering." Dat betekent dat het opbouwen van de gegevens in de buffer weer voor hervatting afspelen. Inbelverbindingen moeten vaak herhaaldelijk rebuffer tijdens het afspelen van audio streams.

Streaming Audio met de minste Breaks

Om continu streamen van audio, uw verbinding moet snel genoeg om genoeg gegevens te downloaden in een keer om buffering vermijden. Er zijn twee manieren om dit te bereiken: Verhoog de download snelheid, of verlaag downloadgrootte.

Dial-up speed Internet is beperkt tot 56 kilobit per seconde. Aangezien een hoge kwaliteit audio-bestand is meestal vrij groot (5 minuten, 192 kbps MP3-bestand is ongeveer 7 MB), een dial-up verbinding kan niet snel genoeg om een ​​kwalitatief hoogwaardig bestand af te spelen zonder meerdere malen bufferen tijdens het afspelen zijn.

Een lagere kwaliteit audiostream zal echter kleiner (5 minuten, 64 kbps MP3 bestand is ongeveer 2,3 MB) worden, hetgeen ten goede van het bestand doorlopend weergeven.

Bijvoorbeeld, in Yahoo Music Launchcast, de audio-venster speler heeft twee audio kwaliteit instellingen - "Breedband" en "Narrowband". Het kiezen van de instelling "Narrowband" zal u toelaten om audio-inhoud te streamen op zelfs de langzaamste Internet verbinding zonder bufferen meerdere keren per nummer.

Daarom is de beste manier voor dial-up internetgebruikers om radio te streamen is om een ​​"low-bandbreedte", "lage kwaliteit" of "smalband" stream waar mogelijk te kiezen.