Hoe maak je een CSV Maken van een tab van een Excel-bestand

Hoe maak je een CSV Maken van een tab van een Excel-bestand


CSV, of "comma separated values" -bestanden zijn tekstbestanden met data geregeld sequentieel, gescheiden door komma's. Deze soorten bestanden bevatten geen andere opmaak, nemen minder ruimte in dan de typische Excel-bestanden en zijn compatibel met een breed scala aan spreadsheet of databaseprogramma's. Als u een Excel-werkmap met meerdere werkbladen, kunt u gewoon een van die werkbladen omzetten naar een CSV-bestand.

instructies

1 Open Excel en laadt de werkmap met meerdere tabbladen.

2 Klik op de bijzondere werkblad tabblad dat u wilt converteren naar een CSV-bestand.

3 Klik op "File" op het lint en selecteer "Opslaan als."

4 Wijzig de naam van het bestand in de "File" en klik op het vakje "Opslaan als type". U krijgt een lijst met beschikbare bestandstypen te krijgen. Selecteer "CSV (Comma delimited)" en klik op 'Opslaan'. U krijgt de volgende waarschuwing:

"De geselecteerde bestandstype ondersteunt geen mappen die meerdere bladen bevatten."

5 Klik op "OK", omdat u alleen het huidige blad op te slaan in CSV-formaat. U krijgt een tweede waarschuwing dat het bestand te ontvangen "mogelijk functies die niet compatibel zijn met CSV bevatten." Klik op "Ja" om de werkmap in deze indeling te houden.

6 Sluit uw werkmap. Excel zal u vragen of u de wijzigingen die u op te slaan. Klik op 'Opslaan'. U kan opnieuw ontvangt dezelfde waarschuwing over het bestand niet functies compatibel zijn met CSV bevatten. Klik op "Yes" weer. U ziet nu uw oorspronkelijke werkmap zonder het tabblad dat u geconverteerd naar CSV.

Hints

  • Open het CSV-bestand dat u hebt gemaakt in een van beide Kladblok of Wordpad te bevestigen dat het geconverteerd naar CSV correct.