Hoe kan ik een Internet adres te wijzigen

Hoe kan ik een Internet adres te wijzigen


Een Internet-adres, of een IP-adres, wordt ook wel een IP. Elke keer dat u online te krijgen, heb je een specifiek IP die afkomstig is van uw internetprovider. Hoewel je blijft hetzelfde IP hebben elke keer dat je inlogt, is het mogelijk om uw Internet adres te wijzigen. Mogelijk moet u dit doen als uw IP is geblokkeerd uit bepaalde toepassingen of als het IP is niet voor u werkt zoals het zou moeten.

instructies

1 Koppel uw router en modem en wacht gedurende een periode van ten minste acht uur voordat u ze terug in. Bij de meeste internet service providers, zal dit u een nieuw IP-adres toe te wijzen.

2 Bel uw Internet bedrijf en uit te leggen dat de huidige IP-adres je niet werkt voor u of is geblokkeerd. Als u spreken met de klantenservice en ze het erover eens dat je een goede reden voor het veranderen van uw IP, kunnen ze dat doen voor u op hun einde.

3 Hier krijg je een nieuwe Internet service van een andere provider. Dit zal uw huis IP-adres te wijzigen, omdat de nieuwe server u een gloednieuwe Internet adres toewijst wanneer u zich aanmeldt.