Hoe te verwijderen Trojan Horse Spyware gratis

Trojaans paard virussen of andere spyware een grote demper voor computergebruikers, maar verschillende vrije programma's kunnen worden gebruikt om de drukte verwijderen. Een van de beste programma's te gebruiken is Spybot - Search and Destroy.

instructies

1 Download en installeer Spybot - Search and Destroy. Het programma is bedoeld om vrij te zijn, hoewel sommige websites kunnen proberen om gebruikers te downloaden op te laden. De beste website om het downloaden vanaf de officiële website (zie bronnen hieronder).

2 Open het programma. Een doos wordt automatisch pop-up vraagt ​​een update. Voer de update naar meer virusdefinities te installeren. Het hoofdmenu toont 3 opties. De eerste is een foto van een verrekijker te verwijzen naar een scan van uw computer. De tweede is een herstel optie om alle spyware die u hebt verwijderd te keren. De derde knop is voor updates, die het programma doet meestal op zijn eigen.

3 Klik op de scan knop om een ​​scan van uw computer te beginnen. Dit proces kan meer dan een uur te nemen als het scant en zoekt naar alle potentieel schadelijke bestanden. Een voortgangsbalk aan de onderkant van het scherm wordt de scan status te tonen en wat spyware bestanden van het programma is op zoek naar.

4 Verwijder de bestanden nadat de scan is voltooid. Het merendeel van de tijd dat elk bestand moet uit de computer worden verwijderd, maar als je niet zeker bent over een aantal, kunt u klikken eenmaal op hen. Informatie zal verschijnen op de rechterkant van het scherm dat wordt beschreven wat het virus of spyware is. Als een Trojaans paard wordt gevonden, zal het programma automatisch herkennen en deze bestanden moeten onmiddellijk worden verwijderd.

5 Wacht tot de bestanden die moeten worden verwijderd. In sommige gevallen moet de computer opnieuw worden gestart om de bestanden correct bewegen. Dit moet zo snel vraagt ​​het programma worden uitgevoerd. Wanneer de computer opnieuw opstart zal het automatisch laden, voert u een nieuwe scan en het verwijderen van bestanden.