Hoe te verwijderen van een TSR Boot Virus

Hoe te verwijderen van een TSR Boot Virus


Een TSR (Terminate and Stay Resident) opstartvirus zal blijven op uw computer, zelfs nadat u het programma van het virus wordt geassocieerd met beëindigen. Dientengevolge is de enige manier om een ​​TSR bootvirus te verwijderen is door het verwijderen van de verschillende aspecten van het virus en de computer herstarten zodat de verwijdering van kracht worden. Er zijn verschillende programma's die het verwijderen van dergelijke virussen kunnen helpen.

instructies

1 Download anti-virus software op uw computer. Er zijn een groot aantal van de gratis anti-virus software programma's beschikbaar op het internet. (Zie de links in Resources.) Na het .exe-bestand is gedownload, opent u het bestand om de installatie van het programma te starten. Als u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten om de installatie van kracht worden, doe dat dan.

2 Opstarten van uw computer. Druk op de "F8" een aantal start-up opties weer te geven. Kies 'Veilige modus' en druk op "Enter."

3 Voer de anti-virus programma in de veilige modus. Het programma kan tot een half uur of een uur om alle verschillende programma's die je op je harde schijf te onderzoeken. Het programma zal de bestanden in verband met de TSR opstartvirus lokaliseren. Nadat het programma zijn zoektocht is voltooid, controleert u de bestanden gevonden en druk op 'Verwijderen'.

4 Start de computer opnieuw in de normale modus. Het virus moet worden gegaan, maar als het niet, zorg ervoor dat uw anti-virus programma up-to-date virusdefinities. Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Update" na het openen van de anti-virus programma. Eenmaal bijgewerkt, herhaal het proces om andere bestanden in verband met de TSR boot virus te verwijderen.