Hoe kan ik Stuur een e-mail om meer dan een Facebook-vriend

Hoe kan ik Stuur een e-mail om meer dan een Facebook-vriend


Het schrijven van een bericht op de muur van een Facebook-vriend is een effectieve manier om contact met hem te krijgen. Echter, als u informatie die privé of die je anders niet wil dat mensen het lezen van relais, kunt u contact opnemen met Facebook-vrienden via de site mailbericht systeem. Wilt u contact opnemen met meer dan een vriend in een enkel bericht kunt u meerdere ontvangers toe te voegen aan je Facebook-mailbericht zodat ze elk ontvangen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account door naar de Facebook-website en typen in uw e-mailadres en wachtwoord.

2 Klik op 'Berichten', die is gelegen in het verticale menu langs de linkerkant van uw home-scherm.

3 Druk op de "+ nieuw bericht" knop, die is te vinden op de rechter bovenhoek van het scherm.

4 Typ de naam van een vriend in het vak aangeduid met "To" en typ de namen van andere vrienden die je wilt in het bericht op te nemen. Wilt u bericht mensen die geen Facebook-accounts, kunt u een e-mailadres in het vak te typen, maar je moet boodschap hen individueel.

5 Typ een onderwerp in de doos met de vermelding "Onderwerp:" en stel uw e-mail bericht in het grote vak aan de onderkant van het venster. Wanneer u klaar bent met het schrijven ervan, drukt u op de blauwe knop 'Verzenden'. Als uw versie van Facebook niet over een onderwerp, zult u niet in staat zijn om een ​​in te voeren.

Hints

  • U kunt alleen een bericht tot 20 Facebook vrienden tegelijk.