Hoe maak je een Microsoft Word-document te maken in een PowerPoint-presentatie

Microsoft Word en Microsoft PowerPoint zijn zowel een onderdeel van de Microsoft Office suite van productiviteit toepassingen. De twee toepassingen zijn compatibel. Wanneer u een Microsoft Word-document opent in PowerPoint, PowerPoint gebruikt de kopstijlen van Microsoft Word om de dia's te maken. De "Kop 1" stijl fungeert als de titel voor de dia's, de "Kop 2" stijl fungeert als het eerste niveau van de tekst en de daarop volgende Koppen stijlen vormen subniveaus van de tekst.

instructies

1 Open het document in Microsoft Word. Wijs kopstijlen om alle tekst in het document dat u wilt weergeven in de PowerPoint-presentatie met het menu "Styles" op het tabblad "Thuis". Selecteer de tekst met behulp van uw cursor en klik op de gewenste koers stijl om een ​​kopstijl toewijzen. PowerPoint zal alle tekst die is ingesteld als niet open "Normal."

2 Ga naar het menu "Microsoft" en selecteer "Opslaan." Voer een naam in, selecteer een locatie voor het bestand en druk op 'Opslaan' om de Microsoft Word-document opslaat.

3 Open PowerPoint. Ga naar het menu "Microsoft" en selecteer "Open." Wijzig de menu "Files of type", zodat het leest "Alle bestanden (.)." Klik op het Word-document-bestand en druk op "Open."