Hoe maak je een Windows Network Password uitschakelen

Hoe maak je een Windows Network Password uitschakelen


Het vermijden van een netwerk wachtwoord Windows bespaart u een beetje tijd als je het berekenen bent op een netwerk. Hoewel wachtwoorden zijn een ideale manier om uw gegevens te beschermen wanneer uw machine op een netwerk, en meer kwetsbaar voor indringers, is er geen kwaad in het uitschakelen van het wachtwoord op een beveiligd netwerk, waar u alle externe en lokale gebruikers vertrouwen. Zodra je het netwerk wachtwoord hebt uitgeschakeld, moet u niet langer om een ​​wachtwoord gevraagd wanneer het proberen om toegang te krijgen tot het wachtwoord-gehandicapte computer op het netwerk.

instructies

1 Klik op de ronde Windows-symbool op de linker zijkant van uw computerscherm.

2 Typ "compmgmt.msc" in het zoekvak en een open "Computerbeheer." Dit stelt u in staat om de basisinstellingen voor uw computer te wijzigen.

3 Klik op "Lokale groepen en gebruikers" aan de linkerzijde van het scherm dat wordt geopend. Dubbelklik op de map in het rechter venster dat gebruikers zegt.

4 Klik met de rechtermuisknop op "Guest". Selecteer 'Eigenschappen'. Vink het vakje naast de plek waar het zegt Account is uitgeschakeld. Klik op "OK" om te voltooien en de nieuwe instellingen op te slaan.