Hoe te blokkeren MSN Messenger

Soms heb je gewoon niet willen praten. Dat is de reden waarom MSN Messenger beschikt over functies die u toelaten om uw vrienden dat u weg bent van de computer of niet beschikbaar te tonen. Maar wat gebeurt er als je niet wilt dat een persoon op uw MSN contactenlijst ooit weer praten? U kunt die persoon blokkeren van contact met u op via MSN Messenger. Het blokkeren van een andere gebruiker op MSN Messenger is in een handomdraai om te doen en minder dan een minuut in beslag neemt. Volg deze stappen om uit te vinden hoe.

instructies

Blokkeer een andere gebruiker op MSN Messenger

1 Log in op je MSN Messenger-account (zie bronnen hieronder).

2 Selecteer het tabblad "Contacten".

3 Gebruik je muis om klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon die u wilt blokkeren.

4 Klik op "Block Een contactpersoon." Dat is alles wat je hoeft te doen! Dit contact kan niet langer contact met u door middel van MSN Messenger.

5 Klik op "Delete a Contact" uit het drop-down menu. Klik vervolgens op "OK" 'Deze persoon wordt nu verwijderd uit uw lijst met contacten. Je zal niet in staat zijn om MSN Messenger te gebruiken om hen te contacteren.

Hints

  • Mocht u nog vragen heeft over hoe te blokkeren op MSN Messenger, ga je gewoon naar de MSN Help-pagina (zie bronnen hieronder).
  • MSN Messenger heeft de naam veranderd. Het is nu de naam Windows Live Messenger. De service is nog steeds hetzelfde, hoewel, dus maak je geen zorgen over het verliezen van je contacten of dat u een nieuwe instant messaging-systeem helemaal opnieuw te leren.
  • Om een ​​MSN contact wilt vrijgeven, net klik met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon (zorg ervoor dat je hebt ze niet al verwijderd) en selecteer "opheffen."
  • Met behulp van een instant messaging systeem zoals MSN Messenger is redelijk veilig. Immers, je moet aan iedereen die vraagt ​​om uw MSN vriend goed te keuren. Als je veel van online reizen doet, kunt u zo nu en dan merken dat je een vriend verzoek van een vreemdeling te krijgen. Als je iemand niet persoonlijk kent, is het een goede gewoonte om ze nooit goedkeuren als uw MSN vriend. Je weet nooit wat de motieven van een vreemde zijn. U moet passende maatregelen te nemen als deze om jezelf te beschermen.
  • Weet dat u volledig een contact moet blokkeren om te voorkomen dat ze contact met u door middel van MSN Messenger. Als u slechts een contactpersoon te verwijderen zonder dat het blokkeren van ze net zo goed, kan die persoon nog steeds gebruik maken van MSN Messenger om contact met u, zoals u zult nog steeds op hun eigen lijst met contacten.