Hoe maak je een Pinnacle PCTV HD Mini Stick Problemen

De Pinnacle PCTV HD mini stick is een USB-apparaat waarmee u high-definition video-inhoud op uw computer systeem te kijken, zonder intern installeren van een nieuwe tv-kaart. Want het is een extern apparaat, zijn er minder problemen die zich voordoen bij het, en zelfs wanneer een probleem zich voordoet, bent u niet verplicht om de openstelling van het systeem om te bepalen wat precies de oorzaak is van het probleem.

instructies

1 Controleer de USB-aansluiting. Als de Pinnacle PCTV HD mini-stick niet volledig in de USB-aansluiting is geplaatst, wordt de computer niet van plan om de hardware te detecteren.

2 Verwijder de Pinnacle PCTV van de huidige USB-poort en sluit deze aan op een andere USB-aansluiting. Sommige USB-aansluitingen niet goed functioneren met specifieke hardware, dus overschakelen op de USB-aansluiting corrigeert dit probleem.

3 Installeer de meegeleverde driver voor de Pinnacle PCTV HD mini-stick als je nog niet hebt. Zonder dat de bestuurder, de computer niet in staat is om correct met de USB-hardware te communiceren.

4 Kijk over de kabel loopt van de externe tv-apparaat, zoals een kabel-ontvanger of HD-antenne. Als de kabel niet volledig is aangesloten op de poort van de Pinnacle PCTV, je bent niet in staat om een ​​tv-signaal te ontvangen.

5 Herstart de computer als geen van beide het programma of de hardware werkt. Bij gelegenheid kan de computer niet goed opstart, waardoor de computer niet te detecteren en functie met de aangesloten Pinnacle PCTV.