Problemen met Cisco System Wireless LAN-module

Problemen met Cisco System Wireless LAN-module


De Cisco Wireless Services Module (WISM) maakt deel uit van de familie Cisco Wireless LAN Controller. WISM werkt samen met andere Cisco-apparatuur om een ​​draadloze oplossing die voice, wireless data en video-applicaties ondersteunt leveren. De Cisco WISM integreert in de Cisco Catalyst 6500 Series Switch, een Cisco Catalyst 6500 Supervisor Engine 720 en Cisco 7600 router. Problemen met de WISM is vereist wanneer de signalen niet doordringt tot de router.The het oplossen van problemen begint met de WISM verbinding.

instructies

1 Typ "enable" om de bevoorrechte modus van de router of switch te voeren. Het voorrecht mode zal er zo uitzien "Router #"; het is de editor modus waarin je router commando's in te voeren. Deze bevoorrechte editor modus is automatisch. Alle opdrachten oplossen van problemen zullen optreden in een bevoorrechte modus. Voor al deze opdrachten, als er een punt achter, negeren.

2 Typ het commando "showversie." Het is het uitgangspunt van elke het oplossen van problemen. Dit geeft informatie over de huidige configuratie. Een eigenschap die wordt weergegeven is de IOS-versie draait. De WISM vereist een Supervisor 720 op een iOS-versie 12.2 (18). Als het niet 720 of de juiste IOS heeft, zal problemen de module.

3 Typ "toont module." Gebruik deze opdracht om te controleren of de Cat6k heeft een WISM kaart en de toezichthouder 720 engine. Ook zal het aantal poorten op de kaart tonen.

4 Type "toon WISM status 'om de locatie van de WISM module te controleren. Deze informatie kan nuttig zijn bij het lokaliseren formaties op de module.

5 Type "toon WISM module 4 controller 2-status." Dit zal de WISM status te controleren. U zal worden op zoek naar een "oper-up 'informatie stuk naar operationele status van de controller te controleren. De module 4 gedeelte identificeert de locatie van de sleuf in controller 2; is het misschien anders zijn.

6 Type "toont interface-stam." Dit zal dat WISM verifiëren en VLAN's hebben met distributie gedefinieerd. Als u vermoedt dat een probleem zich voordoet met de VLAN, zou dit uw startpunt oplossen van problemen.

7 Typ "balance Show etherchannel belasting." Met deze opdracht wordt de juiste load balance algoritme te controleren. Het algoritme moet src-dst-IP zijn. Als dit algoritme niet aanwezig is, gebruik maken van de "port-channel load-balance src-dst-IP" commando in config-modus om het te resetten.

8 Typ "toont interface-overzicht" om de status van de configuratie controleren vanuit het WISM kant. Hier vind je een overzicht bekijken van de interface weergegeven. U zult interface van naam, de haven VLAN-ID, het IP-adres, het type en de applicatiebeheerder te zien.