Doet een Dell Inspiron 531 Have FireWire?

Doet een Dell Inspiron 531 Have FireWire?


De Dell Inspiron 531 is een desktop computer met Windows Vista Home Premium besturingssysteem draait en bevat een scala aan poorten. De computer wordt niet standaard geleverd met een FireWire-aansluiting, ook bekend als een IEEE 1394-aansluiting, maar je hebt wel de optie om het toe te voegen. Een FireWire-aansluiting kunt u snelle seriële multimedia-apparaten, zoals externe harde schijven, digitale videocamera's en soortgelijke apparaten te installeren.

productie Issue

Bij het direct bestellen van een computer systeem van Dell, kunt u het systeem aanpassen aan uw wensen, met inbegrip van het toevoegen van extra Universal Serial Bus, of USB, en andere havens. De Dell Inspiron 531 is niet meer in productie vanaf het moment van publicatie, maar aanvankelijk kon je extra betalen op een FireWire-aansluiting in het systeem zijn geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd, de FireWire-aansluiting is op de voorkant van de behuizing van de gewone computer, achter een toegangsdeur.

Meerdere FireWire Connectors

De Dell Inspiron 531 kan voor meerdere FireWire aansluitingen. De aansluitingen zijn onafhankelijk van elkaar en de computer geïnstalleerd dat een ander apparaatstuurprogramma voor elke FireWire connector. Meerdere aansluitingen kunt u aansluiten en gebruiken meer dan een IEEE 1394-apparaat zonder dat je hardware conflicten. Extra FireWire aansluitingen bevinden zich eveneens aan de voorzijde van de kast gewone computer, achter een toegangsdeur.

Het kopen van een Dell Inspiron 531

Hoewel er geen meer beschikbaar rechtstreeks van Dell, vanaf het moment van publicatie kunt u nog steeds kopen een Dell Inspiron 531 van computer en elektronica-winkels en winkels die gespecialiseerd zijn in beëindigde computers. De computer systemen zijn ook verkrijgbaar bij online veiling websites en online computer overschot websites. Bij het kopen van een gebruikte Dell Inspiron 531, vraag dan of het systeem een ​​of meer FireWire-aansluitingen, en informeren over de algemene toestand van de computer.

Onderdelen en Ondersteuning

Dell ondersteunt nog steeds de Inspiron 531, zodat onderdelen zijn nog beschikbaar. Om te delen, met inbegrip van extra geheugen, harde schijven en andere onderdelen te bestellen, navigeren Internet browser van uw computer op de Dell Accessories website en zoek naar de categorie onder de rubriek "Alle Compatibel Parts" te selecteren en te bestellen het onderdeel dat u nodig hebt (zie bronnen).