Hoe te verbinden Comcast Internet Cable Service

Hoe te verbinden Comcast Internet Cable Service


Comcast Cable, ook bekend als Xfinity, biedt breedband internet service in aanvulling op kabel-tv en telefoon service. Volgens Comcast, de snelheid van de internetverbinding is afhankelijk van uw abonnement. Echter, ze niet garanderen dat de verschillende snelheden. Comcast huurt kabelmodems en draadloze adapters en zal een professionele installateur te sturen naar uw huis of bedrijf. Anders kunt u compatibele apparatuur aan te schaffen volgens de lijst van goedgekeurde modems en adapters van het bedrijf. Bij het bestellen van de internet service, dan kunt u ook kiezen voor de self-installatie optie.

instructies

1 Bestel de Comcast High Speed ​​Internet service. Beslissen of te leasen of kopen van de apparatuur. Hoe dan ook, Comcast een installatie kit met de nodige kabels en een splitter te sturen.

2 Sluit de computer af.

3 Sluit de modem aan op de computer. Gebruik ofwel de Ethernet-kabel of een USB-kabel volgens de instructies van uw modem.

4 Sluit de modem naar een kabelaansluiting. Gebruik de coaxiale kabel in de self-installatie kit of de aankoop van een lang genoeg is om een ​​stopcontact te bereiken. U kunt een stopcontact te delen met behulp van een splitter.

5 Sluit de modem in het stopcontact en zet de stroom volgens de instructies van de modem. De lampjes op de voorkant zal een Internet-verbinding aan te geven.

6 Zet de computer aan. Hoogst waarschijnlijk zal het besturingssysteem automatisch de nieuwe modem te detecteren. Plaats de CD met drivers van de modem als daarom wordt gevraagd.

7 Open een internetbrowser. Als de modem correct is aangesloten, kunt u worden doorverwezen naar een Comcast website te eindigen het opzetten van de dienst. Volg de instructies op het scherm en voer de juiste gegevens in als daarom wordt gevraagd.